heheh ah juste

Datum: 2010-06-30 || Tid: 17:58:59
Juste! En blogg hade man ju också.. Det fina vädret har gjort att den har fått lida. Dock känns det som att den borde byta namn till "ett litet hjärta" istället, Johan verkar ju totalt ha förträngt det här med att blogga. Men men sånt är livet!

Jag vill bara säga att jag lever: JAG LEVER. Så nu har jag gjort det.. Snart bär det av till Mormen och Morfen för att äta lite middag, ska bli riktigt mysigt faktiskt. Dock är jag fortfarande väldigt mätt från lunchen då jag och Johan körde på tema Italien! Vi åkte ner till ICA på två försmå cyklar och inhandlade lite blandsallad, mozarella, tomater, ciabatta, prichotto (italiens skinka, vette fan hur det stavas, hoppas inte Lizzie ser det här och blir besviken på mig!) och lite smågodis att mumsa på på vägen hem. Vi kom fram till att det är okej att äta godis samtidigt som man cyklar erftersom det liksom jämnar ut sig då.. hehe!

Vi skar upp Mozarellan och tomaterna och hällde flingsalt, svartpeppar och olivolja på. Dekorerade med lite basilikablad också. Sen skar vi upp Ciabattan och slängde på allt det andra goda, SUPERSMARRIGT! En riktigt hit, som definitift ska få vara med i våran kokbok vi ska göra någon gång i framtiden. Här kommer lite bilder som får det att vattnas i munnen på mig, se och njut!





Puss och Kram
Mickis

blä

Datum: 2010-06-16 || Tid: 18:39:43
KUUUUUUUUUUUUUL att jag missade min tandläkartid idag!

Städa städa varje fredag

Datum: 2010-06-15 || Tid: 13:50:51
 Mina händer stinker klor och rengöringsmedel, och jag känner mig hög på klor ångorna som jag nu har andats in i ca 2 timmar. Det är farligt att städa, speciellt badrum och toaletter. Men nu har jag varit sjutk duktig iaf och hoppas på att jag blir välbelönad av mammsen sen när hon kommer hem!

Strax kommer Johan hit och sen vid 3 är det avskedskalas hos Lizzie som åker hem till Italien snart.. Sorgligt måste jag säga! Det kommer bli tomt i klassen nästa år när du inte är kvar. Men jag hoppas att du får det bra där hemma igen, så får du komma och hälsa på oss någon gång och sen drar vi till Spanien! Hihi


Jag och Lizzie på TomTits

Puss och Kram
Mickis


You think you're cooler than me

Datum: 2010-06-14 || Tid: 22:58:18
do you? I så fall tycker jag att du ska sluta upp med det! För jag är nämligen otroligt cool. Ibland är jag såhär cool:



Ibland såhär:


Och ibland till och med såhär:


Då man märker att man verkligen är cool är när alla fan-mail dimper ner i inkorgen. Alla vill bjuda mig på resor runt om i världen. Det är nästan att man blir irriterad på att alla hänger på en som flugor..! Men jag har en speciell stalker som jag tycker är snäppet coolare än alla andra. Hon ser ut såhär ibland:



men också såhär:



Japp japp! Hon är både stark som en björn och arg som ett bi! P.g.a. detta vågar man inte säga annat än Ja när hon frågar om man ska hänka med till Finland.. Så det är vad det blir för min del i sommar. Stalker-fest i finland i en vecka! Kul som fan

Denna flicka kallas Vaktmästarn', RallyHarry och Ducky. Hon har även gjort en stalker-present till mig. En otroligt smickrande och vacker Powerpoint-presentation. En liten tår letade sig fram ur ögonvrån!

Nu ska jag fortsätta svara på stalker mail..

Hoppas eran kväll blir roligare än så.

Puss och Kram
CoolMickis

SOMMARLOOOOOOV

Datum: 2010-06-12 || Tid: 20:47:00
Japp nu är det sommarlov! Mitt sista... Men inte märks det inte, vädret SUGER. Vi skulle egntligen myst på Vattunöden igår och fira, men icke. VI flyttade framd et till idag, men vädret är fortfarande sämst. Man kan inte annat än att bli ledsen..



Jag och Alex tävlar på Tom Tits om vem som kan få minst hjärnaktivitet. Jag vann.. Bra eller dåligt? Det är frågan.

Puss Mickis

She moves in her own way

Datum: 2010-06-10 || Tid: 19:56:32
The Kooks gör en glad.
Jag är mätt.
Johan är söt.
CV på Coop är lämnat.
Prommis med mammsen väntar!


Puss Mickis

If tomorrow never comes

Datum: 2010-06-07 || Tid: 18:46:34
Ingen uppdatering på låt se.. 5 dagar! Beror på att det har varit en sjukt intensiv helge med både student mottagningar och dop. Nej, jag har inte tagit studenten, men mina söta små vänner har. STORT GRATTIS TILL ER, ni äger! Nu längtar jag något enormt tills det är min tur. Det såg så sjukt kul ut och man blev helt lycklig i kroppen bara av att titta på alla glada studenter..

I torsdags fick jag min efterlängtade födelsedags present av Lollan, akrylnaglar! Det behövdes verkligen då mina egna naglar är en sorglig historia.. Dom blev supersnygga och jag har äntligen börjat vänja mig vid att vara såhär snygg om händerna. Så nu får dom fanimej hålla ett bra tag! MAHA
Snyggast naglar i stan
Lollo är så duktig så hon förtjänar en puss

I fredags var det då studenten för alla 91:or (och Dannie). Var och kollade på utspringet i Bålsta. Såg dock ingenting eftersom jag kom lite sent och det var typ sjukt mycket folk ivägen.. Men jag gled vidare lika glad ändå till Jennys mottagning, åt massa god mat och fika och träffade massa goa människor. Supertrevligt var det minsann! På kvällen åkte jag hem till ännu en student, nämligen min pyssling Viktor, där det var lite folk. En mycket angenäm kväll bjöds det på.


Skylten

Partyyyyy
NV:s partyflak


Jag och den vackra studenten skålar i skumpa

Lördagen bjöd även den på student mottagning, denna gång hos Dannie. Senare hade 9orna bal och jag myste med Johan och tittade på Dear John. MYSFILM! Samma kille som har skrivit The Notebook och A walk to remember. Den här filmen var inte lika bra som dom (svårt att vara det!!), trots att den var bra. Eh haha jaa. Jag rekommenderar den starkt. En mysig kärlekshistoria som inte är allt för sorglig, men räkna med ett vått öga.

Dear John

Och igår, söndag, var det dop för hela slanten. Min lillkusin Agnes skulle döpas och jag fick agera fotograf. Var sjukt nervös innan eftersom jag aldrig fotat i en kyrka förut, men bilderna blev helt okej. Hade kunnat gå bättre, hade kunnat gå sämre.


Två små hjärtan på dop 

JAPP! Där har ni min helg i 19 rader. I korthet, en mycket mysig helg!

Puss & Kram
Mickis


Min vän, min älskling, min livskamrat!

Datum: 2010-06-01 || Tid: 21:46:20
Nej det är inte Johan jag syftar på! Det är Buddah. Jag älskar grabben! Mitt rum består av massor med små (och en stor!) buddah figurer. Jag vet inte varför jag är så kär i honom men jag tycker att han är så otroligt söt och man blir helt lycklig av att titta på honom. Jag har aldrig varit i Thailand eller annat "buddah-land", men jag kan tänka mig att jag skulle älska det! Jag skulle förmodligen komma hem med resväskan full med Buddah-gubbar också.. Jag ska definitift köpa en stor guldig buddah när jag flyttar hemifrån och sätta upp på en brun vägg. SouperSchnyggt!

Buddah är tjock och glad och man kan inte annat än att älska grabben! Se själva:


Jag vet att det drar i era smilband när ni ser denna bild.

Juste denna fick jag av Jossi för någon vecka sen, gullunge!

Puss Mickis

RSS 2.0