Efterlysning

Datum: 2010-04-27 || Tid: 18:48:23
HALLÅÅ JOHAN VAR ÄR DU? HALLÅ?

Tisdag

Datum: 2010-04-27 || Tid: 10:39:17
Tisdag = sovmorgon! Har en lektion idag, vilket känns helt ovärt. Men jag gör dagen lite roligare med att sätta på min prickiga kjol och mitt peacehalsband, yeas I do!



Nu ska jag ner och göra mig en smarrig jordgubbssmoothie

Smell yah later
Mickis

BOUNCE

Datum: 2010-04-26 || Tid: 20:21:51
Igår bar det som sagt av in till den stora staden och den stora golfbollen, GLOBEN, med Johan och hans käre farmor och farfar som hade bjudit med oss på The last Bounce. Så otroligt otroligt otroligt sjukt bra! Jag satt där och var helt mållös och undrade varför i helvete jag aldrig hade vart och sett dom tidigare? Aa lite sent för det nu, men det var otroligt mäktigt, må jag säga. Ni som aldrig sett deras shower har verkligen missat något. Jag ville aldrig att det skulle ta slut, och kunde knappt sitta still eftersom jag blev så danssugen. Kanske börjar på Marikas igen om skolan tillåter!

Nu är det plugg, BLÖ!
Kram Mickis


En av de bästa danserna, från Gökboet

Ps. Ett stort grattis till min kära vän Ida Levedal som fyllde hela 17 år igår också! Puss på dig sötnos

UTKAST 23 april 2010: How to ride a bike

Datum: 2010-04-25 || Tid: 10:17:04
Idag var det grymt väder, och jag och Johan blev otroligt sugna på en mysig prommis i solen. Men eftersom min fot fortfarande inte är helt läkt gick inte det.. Efter lite övervägande bestämde vi oss för att testa en cykeltur istället. Jag tänkte att bara vi inte cyklar i uppförsbackar så borde det ju inte göra ont? Det gick bra till att börja med, men sen började den lille där nere att säga ifrån tyvärr.

Men i alla fall, så stannade vi till vid båthamnen, där var det en massa äckliga och läskiga änder, och värst av allt de elaka kanada gässen! Hemskt, då jag har blivit biten av en som barn! Jag skrek till några gånger av rädlsa.

Nu är det time for bed, imorn är det för min del uppvisning med gympan hela dagen och Johan ska uppleva gamla goda tider i Kalhäll! Men på söndag smäller det för oss båda, för då är det BOUNCE som gäller!! Yeah



Puss & Kram
Mickis och Johan



Memories

Datum: 2010-04-22 || Tid: 22:15:29
Jag saknar tiden i England! Förr förra sommaren var jag på språkresa i England på den söta lilla ön Isle of wight tillsammans med Jenny. Vi träffade så mycket härliga människor och hade så sjukt kul hela tiden. Jag längtar verkligen tillbaka till de otroligt roliga kvällarna, kyckling-wrapsen på Donken och alla andra härliga och underbara stunder! Är det något jag skulle vilja uppleva en gång till i mitt liv så är det just den resan!



Jenny, Sonja, Sofia & Jag


Varmchoklad på MexTex restaurang med söta tjejor


Mänsklig pyramid på stranden, tummen upp för fransmän som går på gympa!


Två vackra flickor och en vacker kväll


Tummen upp på att dansa!


Söt-Ida som alltid får en att le!


Glada flickor i London. Jag måste ju bara älska bilden, jag blir så glad!


Jennys älsklings pojkar i London! Därför tillägnar jag härmed denna bild för henne.


JAAAA jag har också vart med Tiger... Förlåt världen, förlåt Johan, men det var innan din tid..

Det erkännandet får avsluta kvällen..

Godnatt alla söta
Mickis


Happy happy girl

Datum: 2010-04-22 || Tid: 13:28:18
Gissa vad som hände när jag kom till skolan?
...
...
...

Jo Johan kommer och säger hej och godmorgon med en kram, och drar fram ett paket ur fickan! Åh jag älskar överraskningar!
I alla fall så öppnade jag det och där inne fanns de superfina peace halsbandet, så otroligt gullig! Det gjorde verkligen min dag, och kompenserade upp för det pissiga vädret.

TACK ÄLSKLING, du är underbar!

Kram Mickis

Peace

Datum: 2010-04-21 || Tid: 20:22:59



Johan hittade just detta snygga halsband på Lindex, tror att det blir en tur dit imorn!



Arab

Datum: 2010-04-21 || Tid: 19:23:53
Den 14 December bär det av till Egypten med la familia! Jag har tänkt lite på hur jobbigt det kommer bli att vara borta från Johan, men så kom jag på lösningen för några dagar sen..

TADAAAAAAA:


Vi gör Johan till en arab! Då kommer han säkert att komma in i landet utan både pengar och pass, ultimat!

Shalom (eller vad man nu säger i egypten)
Mickis

Att baka en kaka

Datum: 2010-04-20 || Tid: 21:01:11
Jag har alltid tyckt att Johan är så duktig på att laga mat, och när vi väl gör det tillsammans lägger jag över det största ansvaret på honom. Detta för att uppnå bästa möjliga resultat (eftersom jag alltid blir så stressad!). Idag kände vi för att baka en mumsig kaka, och kom tillslut fram till att en äppelkaka skulle sitta perfa! Precis som vid matlagning lät jag johan sköta vispning av ägg och socker och alla andra ingredienser medan jag själv skalade äpplen och skar dem i tunna skivor. Efter att Johan har blandat ihop alla ingredienser säger han till mig: "Gud vad rinnig den är, ska den verkligen vara såhär?" Jag som har all tillit på honom i köket tänkte att "om den är det ska den väl vara det", men hur som går jag dit och kollar och den ser ovanligt rinnig ut. På borde framför mig står ett paket socker, vaniljsocker, bakpulver och MJÖLK, trots att det klart och tydligt står MJÖL i receptet...! Det var bara att hälla ut allting och börja om! Nu vet jag inte ritkigt vem jag ska kunna lita på i köket längre..

Tillslut blev den dock både fin och god!


Recept
2 Ägg
2 dl socker
1,5 dl mjöl (INTE mjölK!!)
3 msk vaniljsocker
0,5 msk bakpulver
ca 2 äpplen
smör
kanel om så önskas

- Sätt ugnen på 200°
- Vispa ägg och socker hårt (ca 5 min).
- Blanda i de torra ingredienserna (mjöl, bakpulver & vaniljsocker)
- Häll smeten i en smordform
- Skiva och skala äpplena, fördela sedan dessa i kakan
- Klicka lite smör på kakan (detta för att äpplena inte ska bli torra i ugnen)
- Strö tillsist över kanel
- Och skjuts in i ugnen i ca 35-40 min

Smaklig fika!
Kram Mickis



Smoothie

Datum: 2010-04-20 || Tid: 11:15:50
Har just avnjutit min tisdags smoothie, idag blev det jordgubb/banan, SUPERGOTT!
Dags att sminka sig och klä på sig för att sedan ge sig iväg till skolan.

Puss och kram
Mickis

Tisdag

Datum: 2010-04-20 || Tid: 09:28:54
Jepp idag är det tisdag vilket = sovmorgon = pluggmorgon? Aa vi får väl se hur det går med den saken.. Känner att det står ganska still i huvudet när det gäller den saken, dessutom känner jag mig helt omotiverad och ofokuserad.

Men  i alla fall, här är en mysig låt att lyssna på, jag tycker att den känns otroligt sommrig och mysig! Train – Hey, Soul Sister

¨
O-F-O-K-U-S-E-R-A-D? Ja

Juste! Jag höll nästan på att glömma den goda nyheten.. Jag passar absolut inte i solglasögon, vilket är otroligt frustrerande nu när solen börjar kika fram. Så igår när jag gick in på Kicks hittade jag dom, min själsfrände, som jag verkligen passade i. Det började som ett skämt eftersom bågarna var så fula, men nu vill jag bara ha dom! Snälla Lollo säg att ni har dom i andra färger!

Ha de gött
Kram Mickis



MJUKGLAS = VÅR!

Datum: 2010-04-19 || Tid: 22:26:45


Idag efter skolan tog jag och min älskade Mikaela vår första mjukglass ute i solen. Jag tog en bigma fet bara glass, och Mikaela tog en lite mindre med tutti-frutti strössel, MUMS! Nästa gång ska jag ta med salt lakrits strössel, det är mumsfillibabba de !

Men många tycker nog som jag att när man käkar mukglass ute i solen, då, go' vänner, då är det VÅR! Det solklaraste av de solklaraste vårteckena! YIPPIE inte långt kvar till sommar nu! (:

Peace out, Chooan

Nära döden..

Datum: 2010-04-19 || Tid: 22:09:16

Idag var jag med om en "nära-döden-upplevelse", eller iaf el "nära-svimning-upplevelse" (vilket för mig ungefär är samma sak!). Jag gick oskylldigt in i duschen i morse för en lite morgondusch, när jag helt plötsligt börjar känna mig illamående och slö i armarna. Sen börjar även min hörsel försvinna och det börjar flimra för ögonen! Helt otroligt läskigt var det, då jag var ensam hemma och i duschen. Om jag verkligen hade svimmat hade jag med all sannolikhet salgit i huvudet i det otroligt hårda kliknergolvet.. Tack och lov hade jag gud på min sida och jag överlevde morgonen!

Efter skolan firades sedan detta (och kanske lite pga att det är vår!) med en MJUKGLASS i solen. Årets första! Mummsigt, någon bild kan jag tyvärr inte bjuda på då Johan har den, och vi alla vet ju hur bra han är på att uppdatera.. hehehe



Kram Mickis


Meck

Datum: 2010-04-18 || Tid: 19:56:59

Jag saknar videon iaf.


MysMiddag

Datum: 2010-04-17 || Tid: 21:37:16
Nu har vi percis avnjutit en underbar middag a'la Johan! Det bjöds på fetaost fylld fläskfilé med rotfrukter i ugn som varmrätt och till efterrätt bidde det cremé caramel i olika former, MUMMA!


Min cremé caramel hade Johan format till ett hjärta, må ju säga att han är bra söt ibland!

Nu ska vi göra iordning lite grönsaksdipp och sedan gosa ner oss i Johans säng och titta på någon film, vad vet jag?

Pussar & Kramar
Mickis och Johan

Just dance.

Datum: 2010-04-17 || Tid: 00:54:44
WOHOOOOOOOO Jag älskar att glömma bort hur man loggar in på bloggen ;)
Guacamole är gott iaf och att bowla är också rätt kul. Tanthjärnan är påkopplad och jag kommer snarka vidare som vanligt när det är dags att vakna imorgon...

Dagens plus är såklart Jenny :D
Dagens minus är nog nada. Dagen har ju nyss börjat ;) Eller ett minus är ju helt klart den apsega datan som inte kan ladda upp bilder. Kul. Inte.

Puss puss!
Mickis genom anonym...

Tanthjärna?

Datum: 2010-04-15 || Tid: 22:07:30

Alla dess underbara msn-konversationer med min älskade vän Jenny som alltid resulterar i att jag sitter och asgarvar alldeles för mig själv framför datorn, normalt? Nja jag vet inte det, men jag gillare! Vi är ganska lika min lilla Vaktmästare och jag, och en sak som är ett faktum är att vi båda har begåvats med en varsin ypperligt fin s.k. Tanthjärna. Detta har även min mamma klargjort för mig ett flertal gånger.. Är det inte underbart? Jag är verkligen helt inne på tantstuket nu, jag har hört att det är det nya svarta så att säga, tanthjärna, käppar, jag går som en tant när jag försöker gå UTAN mina käppar. Visst är det en helt underbar trend? Jag och Jenny gillar den skarpt!


Jenny & Mickis?


Två små tanter?

Kram Tant-Mickis


Fire!

Datum: 2010-04-15 || Tid: 16:45:16
Idag var det brandstationen med skolan som gällde! Eftersom jag fortfarande hoppar runt på mina älskade kryck-käppar (som doktorn uttryckte det så fint!) fick jag VIP plats i Görans bil, tummen upp på det eller vad! Men iaf så var det både srängande sprayflaskor och brandsläckning som gällde. Jag bjuder här på en Johan in action, kanske ett framtida yrke för pöjken min? Vem vet?


Bild tagen av Tedy! Måste säga att han ser väldigt målmedveten ut, en oupptäckt talang kanske?

Kram Mickis

Blåsippor ute i backarna står..

Datum: 2010-04-15 || Tid: 16:36:28


YEEEEEEEY! Äntligen, nu är blåsipporna och vitsipporna här. Nu kan det ju bara inte komma någon mer snö, oavsett vad dom säger på TV!

Kram Mickis

NIPPLEMAN VS VACUUMLADY

Datum: 2010-04-14 || Tid: 22:02:20


För ungefär exakt 19 månader sedan skapades de perfekta superhjältarna, NippleMan & VacuumLady. De var till en början varandras fiender och kämpade för att lyckas få de bästa fallen i denna lilla ort. Men ganska snart insåg de att platsen de levde på var för liten för att rymma två superhjältar, så de gick ihop till det perfekta superhjälteparet NM + VL! Idag bekämpar de allting tillsammans och finns alltid där vid varandras sida som en räddare i nöden. Var inte oroliga kära Bålsta-bor, NippleMan & VacuumLady ser och hört allt, ni är trygga med dem. Man vet inte riktigt hur de ser ut i verkligheten, men jag har hört att deras namn börjar på J & M..

Flyg försiktigt!
Spiderman

RÖSTA Go'VÄNNER!

Datum: 2010-04-14 || Tid: 20:27:39


Rösta dära så jag vinner 100000 som kan användas till min och Mikaelas flytt till AUSTRALIEN där vi vill plugga efter gymnasiet :D Jag ska bli läkare, hon doktor! ;D

PEACE OUT ALL ! löv ya // Chooan

PS. jag är kär i Mikaela DS.

LÄNK: http://hundratusen.nu/#/mix/QmtQ

Hallujah...

Datum: 2010-04-14 || Tid: 08:37:25

..eller inte! Nu sitter jag här i skolan, första dagen efter lovet och efter operationen. Dagen började med att jag vaknade 07.55 av att morfar hade kommit för att hämta mig, KUL! Rusa upp, klä på mig snabbt som en blixt, ett försök till att sminka mig (dock misslyckat!) och allt detta med en fot son bankar och dunkar, ÄNNU ROLIGARE! hehehehehe! JÄTTEKUUUUUL när man sen kommer till skolan (springandes med mina söta vackra älskade kryckor) och upptäcker att klassrummet är alldeles TOMT, trots att klockan redan har hunnit bli 20 över åtta! INGEN SPANSKA! Jag bara älskar dom här dagarna!

Nu ska jag dö lite här framför datorn, i skolan, på NV. JIIIIHAAAAAA


Kram Mickis


Kladdkaka och tussilago

Datum: 2010-04-13 || Tid: 18:03:11

Nu har jag och Johan avnjutit en smarrig nybakad kladdkaka med jordgubbar, MUMMA!


En 1 & 1/2 års kladdis


Fina tussar jag fick av Johan <3

Puss & Kram Mickis


1 & 1/2 år och kryckor

Datum: 2010-04-13 || Tid: 12:29:08

Idag är jag hemma från skolan p.g.a. operationen igår. Den gick bra, dom brände lite blodkärl, gjorde lite mer plats för mina senor och spolade rent.. Det låter ju lite halv snuskigt men dom trodde att det skulle hjälpa i alla fall (vilket jag hoppas på till 100%!). Jag har dock fått kryckor eftersom foten gör för ont för att gå på än, sjukt jobbigt! Man blir svettig bara av att förföytta sig tre meter, men det är smällar man få ta helt enkelt!

Men trots detta så är det faktiskt en ganska bra dag idag, för det är ju den 13:de, vilket betyder att jag och Johan har våran "månadsdag", och inte vilken som helst utan våran 1 & 1/2 års dag! Tiden har gått så himla fort, det känns som att det var igår vi träffades, samtidigt som det känns som att vi har varit tillsammans föralltid. Han kommer hit vid fyra efter att han har varit på intervju på ICA (hoppas det får bra!), då ska vi fira med att skriva samhällskunskap, TOPPEN! Nej men jag kanske bakar en liten kladdkaka om jag orkar så blir dagen lite speciell :)


Jag & Johan

Nu ska jag försöka ta mig ner för trappan utan att skada mig, och kolla lite på Grey's. Btw, det slog mig igår att det är rätt konstigt att jag gillar den serien så mycket med tanke på att jag livrädd för allting som har med sjukdom, sprutor och skador att göra, och jag hatar att vara på sjukhus! Hmm.. Dagens tankeställare (eller vad säger du jenny?)

Ha det bäst!
Mickis



BTW!

Datum: 2010-04-12 || Tid: 17:30:21

GLÖMDE SÄGA! JAg köpte de där byxorna som jag nämde förut här på bloggen! :D

SOFT!

Peace out, Chooan


böring

Datum: 2010-04-12 || Tid: 17:26:56
Hej go'vänner!

Kom precis hem från skolan och sitter vid min kära mors dator, därav ingen uppladdad bild.. Ni får ursäkta detta!
Men egentligen ska jag inte sitta här, utan jag ska vara hemma hos Mikaela! Men hon är och opererar sig som ni kanske redan vet från det tidigare inlägget. Men tanken var att vi trodde att hon skulle operera sig rätt tidigt eftersom hon skulle vara inne i Uppsala 7:45 och stod på plats 2 i kön och att hon skulle vara klar innan jag slutade skolan! Men så vart det inte, jag väntade i skolan i 1 timme och 15 min men fick aldrig något sms från henne om att hon var kvar, så jag fick helt enkelt åka hem. APTRIST!

Jag saknar ju henne en massa och jag vill veta hur operationen gick! Jag hoppas att hon ringer snart och talar om hur det gick och att hon mår bra, så jag håller tummarna för det! STEEENHÅRT!

Peace out, Chooan

Operation

Datum: 2010-04-11 || Tid: 22:19:14
Nu är det bara några timmar kvar tills jag sitter på sjukhuset och väntar på att doktorerna ska skära i mig, min fot rättare sagt.. Det känns lite sådär måste jag säga. Jag som är livrädd för sprutor och får ont i hela kroppen bara av att tänka på sjukhus (ändå älskar jag serien Grey's anatomy?!), hur ska det här gå liksom?

Jag hoppas med hela mitt hjärta att det här kommer hjälpa!

Nu måste jag gå och duscha och skrubba kroppen ordentligt som doktorn har sagt till mig, hehe. Sen ska jag försöka sova en blund innan det är dags att gå upp vid kvart i sex. Håll tummarna för mig!

Sov gott alla söta!
Kram Mickis


Inte bra med smutsiga fötter, säger mamma


Duuktig

Datum: 2010-04-09 || Tid: 12:52:40
Nu har jag varit en duktig flicka och skrivit på den otroligt jobbiga samhällskunskapsuppsatsen (långt ord!). Den ska vara på 15 sidor och klar om 5 veckor.. Har inte varit särskilt effektiv innan men nu tycker jag att jag har kommit igång bra, faktiskt!

Iallafall så blir det nog en prommis med Carran nu och fixa lite grejer, sen blir det hem och städa och fixa lite, för ikväll är det 18 års kalas hos Daniel som gäller! Det ska bli trevligt :)


En liten random bild på mig och Julia från i julas

Puss & Kram
Mickis

Vårvärme!

Datum: 2010-04-08 || Tid: 20:56:52
Idag var första gången jag kände vårvärmen. Den 8de april 2010. Det var tillräckligt varmt för att inte behöva ha någon jacka, men fortfarande för kallt för att slänga av sig tjocktröjan och halsduken.

Här är en bild från 4de april förra året:

Min vackra vän Jenny

Jag och Jenny hade picknick och gick runt med t-shirt! Dessutom fanns det ingen som helst snö kvar. När kommer den värmen hit iår? Jag vill ha den nu! Jag vill kunna använda min korta vårjacka igen.. 

Men i allafall, så plcokade jag fram min älskade cykel idag, och cyklade en tur. DET är ett vårtecken om något.


Chooan visar hur man cyklar! Bild från i september.

Nu har jag bjussat på snygga bilder på två av de underbaraste personerna i världen, nu bör känna er tillfredsställda till tusen kära vänner.

Kram Mickis

Örhänge

Datum: 2010-04-08 || Tid: 18:20:05

I helgen var jag på landet och där lyckades jag tappade bort mitt älskade rosettörhänge när jag var på promenad. Sorgen var stor och jag visste inte hur jag skulle kunna fortsätta utan mitt älskade örhänge. Jag letade och letade, och min släkt fick snällt lov att hjälpa till, men inget örhänge syntes till!! Nu har det gått 5 långa dagar, och det har inte gått en sekund utan att jag har tänkt på mina små älsklingar. Men så idag, när molnen var som tjockast och vinden som kallast knackade min käre morfar på min dörr.. och vad hade han med sig, om inte mina små sötnosar! Nu kan jag äntligen fortsätta att leva mitt liv med mina trogna rosettörhängen vid min sida. TACK GUD


Älskade älskade örhängen

Kram Mickis


B Y X A

Datum: 2010-04-07 || Tid: 17:23:05


Jag vill köpa dessa, astyffa! :D
    Kostar 799 så inte sådär himla farligt, får se om jag hittar dom imorrn när jag ska in till stan med Robin, Tule, Daniel och Pontus! Ska även klippa mig då, spännande, spännande...

Peace out, Chooan

Vår

Datum: 2010-04-06 || Tid: 17:55:41


Jag och Mikaela hade bestämt oss för att inviga våren och vi tänkte att påsklovet var ett ypperligt tillfälle. Och just denna dag var det ju ett sånt fantastiskt väder och vi noterade FLERA vårtecken! VI såg en fjäril fladdra förbi med sina färggranna vingar, vi såg tussilago i diket när vi stod och väntade på bussen, de hade sopat vägen och jag hjälpte min lillasyster att montera upp studsmattan :D Det är ett viktigt vårtecken ;)

Vi tänkte inviga våren genom att införskaffa oss en smaskig B&Js att smaska på i solskenet. Vi for in till Bålsta och köpte en med smaken "Caramel Chew Chew", den var skitgod och vi kan lätt rekommendera den! Sen bussade vi hem till Mikaela för att sätta oss på henner terass och njuta av glassen, men då, då gick solen i moln! Och till råga på allt så var det inget litet fjutt moln utan en stor blaffa med über många moln! Men, vi trotsade det genom att svepa varsin filt runt våra axlar, tji fick molnen. Det var lite kyligt men då och då tittade solen in och sken på oss, då passade vi på att njuta järnet och det kändes väldigt vårigt i hela kroppen.

Peace out Chooan & Mickis

Kung Fu Fighting

Datum: 2010-04-05 || Tid: 14:36:30


JAJAMEN!


Påskloooooov!

Datum: 2010-04-01 || Tid: 22:27:58
Nu är det äntligen påsklooooooov! :D Så himla underbart!! Som grädde på moset är våren här och snön är nästan helt borta, man kan ju inte låta bli att bara känna lycka i hela kroppen! IIIIH



Men i alla fall, nu ska jag ut på en liten Power Walk med Carro, ska bli supermys då vi typ bara träffas på spanskan och på barngympan. Imorgon bär det av till landet där det ska firas påsk med släkten. Johan åkte upp idag han med, så något bloggande blir det icke (även om han ändå aldrig märks här, skärpning på honom!).
Men GLAD PÅSK, se upp för påskharen!

Kram Mickis

RSS 2.0