Last day of this summer

Datum: 2010-08-31 || Tid: 21:36:18
Sista dagen på den här sommaren.. Känns förjävligt!

Piggar upp med lite blandade myspys bilder från sommaren.


Sommar mys i sinken med skrutt


Frukostkalas i juli


Dop av Agnes


JENNY STUDENT!


Bäst häng i Finland med Bästa jenny!


PA1201 - serious stuff

Datum: 2010-08-30 || Tid: 18:23:45
Idag hade vi vårt första handledarmöte angående projektet vi ska hålla på med. Det diskuterades ganska mycket olika saker och vi kom fram till att vi måste finslipa lite på projektplanen så att den blir lite mer konkret.

Tanken med vårat projekt är väl mer eller mindre att studera huruvida vi kan komma i form på 8 veckor. Under den perioden ska inget onyttigt förtäras och träning ska ske ca 5 ggr/veckan. En hel del tester ska göras för att se om konditionen har förbättrats, muskelmassan ökat osv. Efter det ska en broschyr med fakta, tips & råd och egna erfarenheter sammanställas och delas ut.

Sitter nu här och skriver lite loggbok (kanske därför språket blev lite formellt) och det är ganska sämst för jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig eller hur jag ska skriva riktigt. Dessutom svettas jag i min turkosa fleceejacka och min mage är fullproppad med mammas köttbullar. Om typ en halvtimme bär det av till futurum för terminens första danslektion. Vi får se hur många vi kommer vara där, verkar som det är ganska många som inte tänker fortsätta. Nåväl, där har ni en liten sammanfattning av mitt otroligt spännande liv!

Känner att jag måste pigga upp det här urtrista inlägget lite så slänger upp den snyggaste bilden jag har på min käre gruppmedlem, klasskompis och bilpolare:


Ni kan kalla henne Ryssen!


Morgongympa

Datum: 2010-08-30 || Tid: 09:50:04
Mammsen och jag började även denna måndagsmorgon med lite pilates. Nu har jag duschat och gjort mig iordning för att tagga till skolan. Måste bara skriva ut en låttext till engelskan sen är det bara hoppa in i bilen!


HÅRDDISKKRASCH #2

Datum: 2010-08-29 || Tid: 21:12:18
Vår kära stationära dator har återigen kraschat, eller något är iallafall fel. Den startar inte, vilket är lite surt.. Min kära far hade nämligen en hel del arbete på den!
Samma dator kraschade en gång förut, av ett åsknedslag. Sånt är bara så dryyygt..

Men en bra nyhet, Mikaelas pappa ska köra SL-kort = gratis tripp till stan och dlikt för mig och Mikaela! ASBRA!


Som jag hade dig förut

Datum: 2010-08-29 || Tid: 19:01:42
Nyss hemkommen från ett jobbigt med bra styrkepass. Jag känner att jag kommer ha sån sjuk träningsvärk i hela kroppen imorn! Vi får se om jag ens kommer klara av att ta mig ur sängen. Hon som höll i passet lyckades till och med få mig tycka att ryggövningarna var sjuktjobbiga, i vanliga fall brukar jag inte tycka att dom tar särskilt bra. Men tummen upp på ett bra träningspass iaf! Småtjejernas träning gick också väldigt bra, passade salto vilket antagligen också kommer visa sig i armarna imorn.

Nu ska jag iväg på namnsdagsfika hos kusinerna. Jag måste ju passa på nu innan projektet sätter igång!

Kan också passa på att tipsa om en grym låt här.


~suddig bild~



Chokladglass

Datum: 2010-08-29 || Tid: 13:02:53


Nu sitter vi och mummsar på vår senaste skapelse, apelsinchoklad-flurry!

- Vi mixade 100g Marabou apelsinchoklad i matberedaren tills den var helt söndersmulad.
- Sedan öste vi på med vaniljglass och mixade ihop allt.
- För att få lite mer chokladsmak hade vi i lite chokladsås också.

Tyvärr hade vi ingen apelsin hemma, annars kan man pressa ner lite apelsinsaft också för extra apelsinsmak.

Servera och njut!


Turister

Datum: 2010-08-29 || Tid: 11:11:27
Igår myste jag och Jenny runt i Stockholmsstad, shoppade lite och fikade i gamla stan. Senare på kvällen kom Jossi hit och det blev Taconight! Tyvärr inget party eftersom Johan kände sig pissig.




Ascool kille som spelade musik på glasen!

Nu blir det Fångarna på fortet!



The end of the road

Datum: 2010-08-28 || Tid: 11:37:59
Solen skiner och det är typ höstkallt ute. Jenny har fått ett tågkort, mamma har ett tågkort. Det kan bara betyda en sak, vi sticker till stan! Nu måste jag duscha och piffa till mig lite för just nu ser jag ut som en pissluffare med äckligt hår.

Ikväll är det taconight med Chooan och senare förhoppningsvis lite party beroende på hur Johan mår. Håller tummarna för att du känner dig bättre ikväll plutten!


Bild från oktober förra året


Movienight

Datum: 2010-08-27 || Tid: 23:41:25
Mycket intresssantare än vad det låter, eftersom det idag är jag och Jensan som står för manuset, ihop-klippningen och redigeringen av filmen. Ett mästerverk kan jag lova att det blir. Jensan börjar dock känna av livet som en arbetande kvinna i kropp och knopp och är allmänt seg och trött. Heheheheh. Ska försöka kicka igång henne igen med lite NICK PITERA, då blir hon glad kan jag lova!

Smakprov på filmen kommer nog aldrig visas såhär offentligt. Dock kan jag avslöja att den handlar och Finland. Och Smakprov på Finland får ni här:




En länk på Nick Pitera när han kör A whole new world, GRYM_KILLE!


You will still be here tomorrow, but your dreams may not.

Datum: 2010-08-27 || Tid: 20:57:56



Saknar Finland bara lite granna. Typ jättejättemassa, tillsammans med världens bästa Majki.
Puss Jensen

FREDAG!

Datum: 2010-08-27 || Tid: 15:07:26


Nu är det äntligen fredag igen! Var även den skönaste fredagen någonsin:
Började med att gå upp vid 7 (inte så kul) men sen var det gymdags innan dagens enda lektion som var Matte D i typ 75 minuter. Sen var det slut på lektioner för dagen! YIEPPEE!

Peace utt// Don Carlos

Kom änglar

Datum: 2010-08-26 || Tid: 16:44:00
Okej först vill jag avslöja en skräll.. JAG HAR BÖRJAT GILLA EN LÅT MED WINNERBÄCK *generad*. Har aldrig riktigt förstått vad grejen med den mannen är, men nu har jag förälskat mig i Kom änglar och kan knappt sluta lyssna på låten. Kalla mig efter men så är det iaf!

Men i alla fall, idag hade jag första Foto lektionen. Den kändes ju sådär måste jag säga. Klassen bestod av ca 40 elever instängda i den minsta gradängsalen i hela skolan, ledda av en lärare som måste ha stelopererat ansikte. Han babbalde på om kuresen och sen helt plötsligt hade vi fått 3 olika photoshop uppgifter vi ska ha fixat klart (på lektionstid) till på fre nästa vecka. Han verkade dock anta att alla redan kan PS eftersom han inte hade någon som helst genomgång om hur det fungerar. Hur hade han då tänkt att vi skulle klara det? Inte nog med det så har skolan endast tillgång till 9 kameror varav FYRA är riktiga systemkameror som dessutom är flera år gamla. Ehh ja ni hör ju, jag hade hoppats på lite högre standard än detta..

Slänger in en bild på dagens outfit..



Självdesignad tröja och short i höstkylan... heheheh tummen upp på den!

Puss och Kram
Mickis

Clothes

Datum: 2010-08-24 || Tid: 19:57:48


Min halsduk och poncho som jag beställde från H&M kom idag! Jag älskar redan ponchon, känner att jag kommer att bo i den i höst..

Nu blir det Fångarna på fortet!

Love
Mickis

C-vitamin och Photoshop

Datum: 2010-08-23 || Tid: 21:55:38
Sitter här och känner mig helt inspirationslös och lite halv krasslig. Dricker C-vitamin och försöker redigera lite bilder. Men p.g.a. min ringa inspiration går det lite segt. Det ligger en apelsin chokladkaka brevid mig som ser väldigt inbjudande ut.. Kanske man ska passa på innan projektet börjar (som går ut på att träna stenhårt och äta nyttigt i 8 veckor!)? Fast nä, för imorn bär det av till Enköpingshälsan för att kolla fett och muskelmassan. Hehe, snabbbantning till imorn!

Jag hoppas verkligen att denna C-vitamin överdos ska göra mig frisk och kry så jag kan sätta igång med träningen!

Kram
Mickis

Backish to Schooolishen

Datum: 2010-08-23 || Tid: 17:58:21


Usch och fy, men ändå inte, typ?

Skolan har börjat och det är back to vardag. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Det är ganska roligt att vara tilbaka på något sätt och tillbaka till vardagen, men samtidigt är det sjukt drygt att plugga och liknande skitgöra. Men nu är det faktiskt bara ett år kvar, som är fyllt av partaj och annat skoj som händer när man ska ta studenten! Bara att bita ihop :)

saknar Mikaelalukten..

Peace Out// Chooan

El ordenador

Datum: 2010-08-22 || Tid: 22:34:17
Nu är ÄNTLIGEN internet fixat på min nya dator!! Fick bli en tripp till elGiganten idag för att köpa nån grunka för att pappsen skulle få det att fungera. Jag är helt fascinerad av hur snabbt det går, det är helt sjukt. Jag hade drygt 39 GB bilder som skulle föras över från den gamla datorn till den här. För att göra det förde jag först över dem till en externhårddisk, bara dessa bilder tog 11 timmar att föra över från min gamla seg-dator! Sen hade jag ju massa andra saker, som musik, dokument och videos.. Jag tror det tog sammanlagt två dagar att fixa allt över på den extrernahårddisken. Jag bävade sedan över att föra över allt till den nya datorn, men det behövde jag absolut inte göra. Där tog det så mycket som 23 minuter att föra över alla bilder..! Ja ni hör ju, jag har uppgraderat mig kan man säga.Har även installerat Photoshop nu, galet snabbt går det jämfört med förut! Så otroligt jävla skönt!

Har lite söndagsångest idag för imorn drar den riktiga skolan igång och schemat börjar gälla. Känns ju lite sådär må jag säga. Men hur som helst har jag och mammsen bestämt oss för att prova på pilates imorn på morgonen innan skolan börjar, börjar inte förns 10.00 imorn. Har aldrig testat, verkar kanske inte sådär toppen roligt men skönt att börja dagen med lite träning. Jag måste ju börja värma upp lite inför nästa vecka då vi drar igång med vårat projekt. Då blir det fem träningspass i veckan, inget godis, chips, läsk och andra onyttigheter och försöka äta en så nyttig och varierande kost som möjligt ÅTTA veckor! Kan behöva en hel del pepping från mina nära och kära för att klara det här utan att bryta ihop inombords, hehe. Nej men det ska bli jävligt kul!


Mitt fredagsmys de kommande veckorna

Puss och godnatt
Mickis

Barnväktarna

Datum: 2010-08-21 || Tid: 18:37:16
Datorn är köpt och inkopplad, nu saknas bara internet.. Vilket jag hoppas att pappsen kan fixa snart för det börjar bli sjutk drygt utan!

Nu befinner jag mig iaf hos Johan för att passa Emmsan. Vi tänkte laga lite tacos dagen till ära men kan inte riktigt hitta köttfärsen. Hur ska detta sluta?

Puss och Kram Mickis & Johan


Running

Datum: 2010-08-19 || Tid: 14:13:52
Jag är tjejen som verkligen HATAR att springa. Det är inte bara det att det är jobbigt, det är ju så förbannat tråkigt! Jag hatar att det enda jag hör är mitt flås och så fort det börjar kännas i benen ger jag iprincip upp. Jag tränar hellre på ett pass på BGK än går ut och springer. P.g.a. min fot har jag dessutom inte kunna sticka ut och springa speciellt ofta. Men nu är ju den opererad och enligt läkarna "bra". Så jag har lyckats ta mig runt 5 km hela TVÅ gånger i sommar vilket känns som en oerhörd prestation (hehe).

Nu är det så att jag verkligen måste komma igång med min träning igen och hade planerat in ett styrkepass ikväll klockan 19. Men så får jag för mig att köpa dator och enda chansen att kunna åka ivög och göra det med pappsen idag är ju självklart klockan 19! Har därför bestämt mig för att än en gång försöka mig på att springa lite med Dannie. Dock känner jag redan nu att 5 km är lika med döden. Men en liten bit ska jag väl klara iaf! Annars fungerar ju PowerWalk ganska effektivt också och känns lite mer som min grej!



Wish me luck!
Mickis




Att städa en hårddisk

Datum: 2010-08-18 || Tid: 22:34:11
Sitter och försöker rensa bort lite bilder och annat skit från min hårddisk eftersom jag nu har bestämt mig för att investera mina lönepengar i en ny välbehövlig dator! Har nu hittat en till rimlig summa som verkar (trots mina ringa kunskaper!) väldigt bra. Vill inte ha över en massa strunt på den och fylla den det första jag gör så lika bra att resna ur lite ur arkivet.

Nu vill jag bara åka och köpa den innan jag ångrar mig, haha! Jag hoppas att jag och pappsen kan dra iväg imorgon och fixa men vi får se vad dagen räcker till. I värsta fall kanske jag får stå över styrkepasset imorn.. Nästan värt det. Jag får klura lite på det där. Nu ska jag rensa vidare!

Sov gott & dröm sött
Mickis

Back to ordinary

Datum: 2010-08-18 || Tid: 18:41:13
Första dagen i skolan idag. Deprimerande!

Varken Göran eller Christina är kvar och "Kämpe" har tagit NV-lokalerna vilket betyder att vi har fått flytta in till media och trängas där!! VARFÖR?! Där inne finns inga fönster ut, bara till en jävla ljusgård och en korridor, inga toaletter (man måste gå ut i korridoren vilket känns oerhört jobbigt), kemi/biologi/fysiksalen ligger väldigt långtbort då vi inte får gå igenom våra gamla lokaler för "Kämpe-barnen" får absolut inte störas! Och som om det inte var nog ska Anders M hålla i all matte och fysik vilket är lika med döden för mina betyg. Det enda lillalilla ljuset jag hade när jag gick till skolan idag var hoppet om att får ha Maja i engelska. Men nej självklart ska hon bara ha engelska A och B. Engelska C har fortfarande ingen lärare... JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD! Mitt liv går i kras.

Nu har jag försökt muntra upp mig själv med lite foto och mamma har beställt lite saker från H&M. Det blev denna snygga och oerhört sköna ponchon och halsduken. Båda i svart.



Nu ska jag ner och titta på lite fotboll vid Björkvallen.

Puss och kram
Mickis

Photosession

Datum: 2010-08-16 || Tid: 13:23:54
I förr går (tror jag!) kom ÄNTLIGEN mina fina väggord upp. Allt tack vare Lollo som var otroligt duktig med hammaren.



Nu är då tanken att bilderna i ramen ska bytas ut till en Live, en Love och en Laugh bild. Detta försökte vi oss på att foto igår med Dannie som modell. Bilderna blev ganska bra, fast jag vet inte riktigt om man kan koppla dom till "live love laugh", men kul hade vi iaf!

Nu tänkte jag och Lollan cykla ner till centrum och luncha och köpa en fin liten sak på Lindex. Bäst jag stänger av här nu innan hon blir rasande på mig.. Hihi

Puss
Mickis

Suomilaijnen 2010

Datum: 2010-08-14 || Tid: 18:16:54
Den 20-27 juli tillbringade jag i Finland, i Bredskär tillsammans med min underbara bästa söta vän Jenny, hennes familj och mormor & morfar. Jag har inte visat en enda bild därifrån så jag tänkte passa på att göra det nu.

Dag 1 - Denna dag bestod mest bara av att åka bil i ett par timmar, sedan båt i 12 timmar och sedan bil i 6 timmar till! Superroligt! Rumpan var lagom mör väl framme vid stugan. Jenny passade då på att ta sig direkt till tuppen (bild till höger)! Nallen fick vara med om en hel del saker dessutom ;) Trots en lång resa till stugan var den aldrig tråkig. Den bjöd på många skrattattacker och magknip!



Dag 2 - Mysdag till 1000! Vilken bestod av sol och en liten tripp in till Jakobstad tillsammans med Caroline och Markus för att spana in marknaden och lite uppträdanden. Markus ställde även upp i en sumobrottningsmatch på torget, vilken han dock "bara" kom två i trots våra hejarrop. Detta var också dagen då jag skadade tån och fick halta resterande delen av veckan. Bra Mickis!



Dag 3 - Dagen då Jenny fick återuppleva (eller iallafall fira) sin student igen. Den här gången med lite släkt från Finland. Vi dekorerade två jordgubbstårtot dagen till ära. Klädde oss fina gjorde vi också! På kvällen gav vi oss ut på en paddel-tur i kanoten, men på hemvägen började det blåsa som sjutton och vi kom absolut ingen vart hur mycket vi än paddlade! Inte hjälpte det ju heller att vi bara satt och asgarvade. Det var bara att hoppa i vattnet och dra båten in.



Dag 4 - En kall men solig dag som spenderades på en filt och en kudde under ett varmt täcke under solen. Hur brännan blev är en annan sak. Men sjukt mysigt var det i alla fall. Senare begav vi oss in till stan, kollade när Danne sprang och strosade runt lite på torget. Senare när det endast var 11 grader i luften tog vi oss ett dopp!



Dag 5 - Dagen började med lite filmtajm under två täcken i gräset. Filmen hette Cleaner tror jag och handlade om en snubbe som städar upp efter att någon dött. Ganska skum film.. Senare bar det av in till stan för att bl.a. strosa runt på gammaldags torg och lite affärer. Jag investerade i en skinnjacka! På kvällen var det picknick på bryggan i solnedgången som gällde!


Dag 6 - Dagen då Linda kom! Har typ inga bilder från den här dagen så jag kommer inte ihåg vad som hände riktigt. Men bio blev det iaf. Eclips för 5 euro! Inte fy skam det inte. Eclips var för övrigt otroligt bra, bättre än dom två första Twilight filmerna. Rekommenderar den starkt om den inte redan är sedd. På kvällen hade vi baktävling, jag och Jenny mot Linda och Markus. Jag utser mig och Jenny till vinnare eftersom våran kaka åtminstone var ÄTLIG!



Dag 7 -
Mormor Birgit lovade dagen till ära att det skulle bli 29 grader varmt och sol. Vi väntade och väntade och väntade på att detta skulle ske, men vi väntade förgäves för det kom aldrig! Vi åkte trots det ut till en ö och stekte lite (i den obefintliga solen!) i hopp om att det mot alla odds (och moln) skulle kika fram några små söta solstrålar. När vi kom hem igen ville Linda och Markus skrämma fåren. Vilket var ganska lätt eftersom dom var så lättskrämda och sprang iväg så fort man närmade sig.



Dag 8 - Dags för hemgång för min del! Trist som sjutton faktiskt, och lite läskigt att flyga själv (trots att det endast tog ca 50 min). Jenny körde mig in till Vasa där världens yttipyttigaste flygplats fanns (tack och lov! hade den varit stor hade jag förmodligen hamnat i Shojkimokho eller nåt). Hon lämnade av mig där och sen var det bara att vänta på att planet skulle gå. Roligare än så var det inte denna dag.
Till höger syns Lindas och Markus påhitt dagen tidigare, ÖLBILEN! Tummen upp på den.



Pussilaijen (puss på finska)
Micksi (Mickis på finska)

ARGH!

Datum: 2010-08-13 || Tid: 01:00:50
Nu när jag precis är klar med mitt inlägg om finland och ska ladda upp sista bilden lägger blogg.se ner och det vill inte fungera!! Nu skiter jag i det här

Godnatt

Sveriges skärgård

Datum: 2010-08-12 || Tid: 00:40:53
Idag har jag spenderat dagen i den vackra Stockholmska skärgården, på Ingarö där min farmor och farfar har en stuga. Det var otroligt mysigt! Har knäppt en del bilder men jag har inte hunnit lägga in dom på datorn än, då jag har:

- Tittat ett avsnitt Grey's
- Kört bil
- Tittat på det sista avsnittet Grey's för säsong 4
- Ätit sen middag
- Tittat på film
- Fixat med gympasaker

Såå det får bli en annan dag! Jag håller också på att försöka skriva ihop ett litet inlägg om min exotiska resa till den "finska rivieran" som Jenny så fint uttryckte det. Detta verkar dock också ta tid. Men håll ut, jag lovar att det kommer en vacker dag!

Imorgon är det torsdag minsann, och då bär det förhoppningsvis av till Uppsala tillsammans med mitt goa krull, LOLLAN! Vi får se vart vindarna bär..

Bjuder på en bild som representerar Mig och Krull:




Puss & godnatt
Mickis

Over tired som dom säger i amerika

Datum: 2010-08-10 || Tid: 02:55:40
Tack för en supermysig kväll Dannie och Lollsen!

Nu blev klockan helt plötsligt tre och jag fattar inte ritktigt vad jag gör uppe? Läser alla gympamail som en viss dam har bombat mig med? Ja, självklart! Tack Jenny för att du håller mig uppe om nätterna ;)

nEJ FAN (oj caps). Nu ropar sängen mitt namn väldigt högt. Ögonen sover nöästan redan. Flummigt inlägg.

Nu dog musen också... Heheheh

Godnatt!
Mickis

Härmed är jag en Ipod touch-ägare

Datum: 2010-08-09 || Tid: 18:29:49


Från och med denna dag, torsdag den 9 Augusti, är jag Johan Edblom härmed en Ipod Touch-ägare! Helt awsum! Det roliga var att jag beställde den i lördags (vilket var för 2 dagar sedan) från OnOff och det stod att det kunde ta upp emot 14 dagar för beställningsvaror att levereras. Dessutom var det ju en lördag så jag tänkte: " Hmm, de brukar ju inte skicka ut saker på helger så då skickas det väl förhoppningsvis på måndag och då KANSKE den kommer på onsdag, jag håller tummarna. Men det kan ju också ta upp emot 14 dagar.. Jaja, det är väl bara att gilla läget.." MEN! Idag när jag jobbade på ICA och hade fullt upp med att plocka upp varor fick jag ett sms (jag hade smugglat in mobilen på passet, hihi) så fick jag ett sms klockan 12:42 som sa: "Ditt paket från OnOff Sverige AB finns nu hos ICA kvantum Bålsta..." ! SNACKA OM ATT JAG VART PAFF!

Så nu sitter jag här hemma och fixar med min vackra Ipod Touch :) Lycklig som FAN

PEACE OUT // Chooan och han Ipod

Black and white

Datum: 2010-08-09 || Tid: 16:31:22


Har suttit vid PS och läst inspirerande fotobloggar nästan hela dagen. Nu kan jag inte bestämma mig för vilken av dessa bilder jag gillar bäst.

Färg eller svartvitt? Det är frågan!

Nu ska jag ta en prommis med mamma till mormor och morfar och sedan möta upp Dannie som äntligen kommit hem från USA!

Puss & Kram
Mickis

Cutest of cupcakes

Datum: 2010-08-08 || Tid: 21:15:45
Min hjärna kokar och min kropp är trött efter ännu en jobbardag. Jag gav mig även ut på en liten bilrunda med pappsen efter jobbet vilket inte direkt gjorde saken bättre eftersom jag var livrädd hela tiden. Det är konstigt att 70km/h kan kännas så jäkla snabbt när man själv sitter bakom ratten. Men när någon annan kör känns det rätt segt. Nu längtar jag tills jag kan köra bil på riktigt och får hålla mitt körkort i handen. Tänk om man bara kunde trycka på en knapp så kunde man. Vore praktiskt som sjutton!

Nu är Agnes och Alva här och busar gärnet. Agnes kastade nyss ner min mobil i golvet när jag pratade med Johan så den gick i tre delar! Tur att hon är så söt ändå.


Kolla min ring! // Agnes

Pyss!
Mickis

Kalastagg

Datum: 2010-08-07 || Tid: 17:55:45


Nu drar vi på 64 års kalas!

Puss och Kram
Mickis & Johan


Arbetarmyran

Datum: 2010-08-07 || Tid: 16:52:53
Nyss hemkommen från en dag på coop. Vilket innebar att klockan ringde 06.50!! Herregud säger jag bara. Jag är sjukt trött nu. Tack och lov jobbade jag bara till klockan 3.
I alla fall.
Idag när jag sitter i kassan kommer det fram en jättetrevlig arabisk gubbe och handlar av mig. Han stannar kvar och börjar prata med mig och börjar lära mig en massa ord på arabiska. Problemet var bara att hans svenska inte var på topp så det var svårt att urskilja vad som faktiskt var svenska och vad som var arabiska. Han står kvar hos mig och lär mig massa arabiska ord (som jag inte kommer ihåg ett smack av nu) i säkert en tio minuter. Sen när han väl går skakar han min hand och lutar sig fram och ger mig en stor fet puss på kinden!!! Vad fan gör man då? Herregud säger jag bara, efteråt satt jag och skrattade för mig själv så kunderna som kom efter måste ha undrat om jag var riktigt frisk..

Nu sitter jag här och väntar på Johan. Ska strax hoppa in i duschen och klockan 18 bär det av mot Elin och Johan för att fira morfen som fyller år idag! En stor grattis kram och puss till honom!




Grey's Anatomy

Datum: 2010-08-07 || Tid: 00:03:06
Idag trillade min efterlängtade Grey's-box ner i brevlådan! Hela dagen har jag gått och längtat efter att få slänga mig på sängen och sätta på ett avsnitt. Men tiden har inte kommit förns nu. Förs var det jobb på Coop och sen var det middag hos kusinerna. Men nu äntligen ska jag få njuta av säsong fyra :D Dock är det jobb som gäller imorn med, vilket betyder att klockan ringer vid 07.00.. mindre roligt! Men jag får sova en annan gång.



FAAN! Johan meddelade nyss att jag glömt min necessär där, med ALLT mitt smink i.. Vad gör man nu? Jag får klura på det.

Puss och Kram
Mickis

Sunnyyyyy

Datum: 2010-08-06 || Tid: 12:15:57
En dag i solen? Absolut!

Puss & Kram skumbanan!

You say tomato I say tomato

Datum: 2010-08-05 || Tid: 17:07:12
Vi har ett fult gammal växthus på våran tomt där vi brukar odla gurkor och tomater. Idag begav jag mig dit för att vattna, och mitt bland de gröna runda tomaterna lyser en klarröd mogen tomat! Jag blev överlycklig! Den ska jag mumsa på till middagen ikväll.

En annan god nyhet är att Johan kommer hem idag!! Äntligen ska vi få träffas. Han har varit nere på västkusten i en vecka, och veckan innan det var jag i Finland. Så det var ett bra tag sen vi träffades. Det ska bli så himla skönt att ses igen. Jag saknar hans kramar.



Kram
Mickis

Torsdags tips

Datum: 2010-08-05 || Tid: 12:05:57
För någon dag sedan klickade jag mig av en slump in på denna söta lilla blogg. Den drivs av en tjej vid namn Isabella som bor en bit utanför Göteborg. Hon är otroligt duktig på att fotografera och redigera och ger i sin blogg många mycket användbara tips. Jag har som sagt bara följt bloggen i några dagar, men jag är redan fast (fotonörd som jag är!). Förutom fina bilder och bra fototips bjuder hon även på andra fina vardags-tips, behind the scens vid fotografering och hennes blogg känns allmänt supermysig!

För någon dag sedan lärde hon sina läsare hur man fotoar hjärt-bokeh bilderpå ett väldigt enkelt sätt. Jag var såklart tvungen att testa och blev väldigt nöjd med resultatet. Så tack Tinkerbella för det tipset! (Inlägget hittar du här) Man blir otroligt inspirerad av att läsa hennes blogg.

Här är mitt resultat av hjärt-bokeh fotograferingen

Hjärt-bokeh Hjärt-bokeh

Kram på er
Mickis

Partyanimal

Datum: 2010-08-04 || Tid: 17:44:18


I'm off to 28-års kalas!

See yah!

Rainy day

Datum: 2010-08-04 || Tid: 13:12:59
Regnet öser ner utanför fönstret och mitt rum är uppochner-vänt! Efter shoppingturen igår blev jag så himla sugen på att göra om och fixa i mitt rum. Har dock varken färg eller tapet, så det blev en storstädning istället. Och senare ska jag även sätt upp mina fina "ordtavlor" på väggen.

Idag fyller även min moster Emma år, så ikväll blir det kalas för hela slanten! jag har hört att det vaknas kycklingsallad, vilket låter alldeles utmärkt. Jag ska även försöka hinna med att köra lite bil. Vi får se hur det blir med den saken..



Puss Mickis

Best I'll ever be

Datum: 2010-08-04 || Tid: 02:00:01
Herregud! 4 veckor har nu passerat utan ett enda inlägg. Under tiden har jag spenderat mycket tid ute i solstolen, två dagar på BodaBorg med familjen, en underbar vecka i Finland med Jenny, några dagar på landet och annat mys med vänner och Johan. Trots att det ändå är 2 veckor kvar tills skolan börjar känns det som att sommarn redan är slut. Vilket förmodligen beror på att vädret blivit mycket sämre och att mina planer är helt slut. Dessutom känns det som alla i min närhet är bortresta eller jobbar.. Som plåster på såren tog jag en shoppingtur idag med mammsen och syster. Det blev ett buddah-huvud, Live Love Laugh i gips att sätt upp på väggen, ett par strumpbyxor och en ny kalender. Jag är sjukt lycklig över min nya Buddah och mina vackra gipsbokstäver! Ska försöka få pappa att sätta upp dom imorn så ska jag visa er. Ni kommer bli lika förälskade som jag!

För övrigt är allt bra. Jag saknar Johan och Lollo och Dannie och Jenny och Carsan! Det känns som det var 100000 år sedan jag träffade någon av dom.

Nu är det dags för sängen.



Natti Natti
Mickis

RSS 2.0