100 bilder

Datum: 2010-09-30 || Tid: 18:09:01
Upptäckte på förmiddagen att jag hade ett erbjudande från FUJIdirekt, 100 farmkallade bilder gratis, som går ut idag! Jag har tidigare beställt det från dom, men det var ju ett tag sen. Nu efter sommaren finns det ju massa bilder man vill framkalla så jag tänkte slå till! Sitter och redigerar lite bilder i PS som jag vill beställa. tar dock lite tid. Just nu ligger endast 9 bilder i mappen.. Dags att sätta lite fart!


Canon eos 400D + Canon EF 50/1.8 II

Bilderna tog jag för några dagar sedan när jag var ute på en prommis i skogen.


No school today

Datum: 2010-09-30 || Tid: 12:39:12
..vilket också betyder ingen träning idag heller! Nu ligger jag verkligen efter.. Min hals måste vara bättre imorn så jag kan träna!

Nu på morgonen har jag kollat på The Bounty Hunter, rolig och bra feelgood-film. Dock har jag redan glömt hur den slutade.. heheh! Tanthjärnan framme igen. Resten av dagen ska jag väl ägna åt att kurera mig, fixa till lite bilder och plugga (om jag får igång mitt word som inte vill jobba med mig!). Idag är det ju dessutom "fredag" eftersom vi är lediga från skolan imorn, kanonis på det!

Mycket sammanhängande text. Bra gjort. Slänger in en gammal bild på mig och Johan. Tror att vi spelade teater på svenskan den dagen. Därav mössan och solglasögonen ;)




Drip Drop

Datum: 2010-09-29 || Tid: 22:48:51
Tiden då alla blir förkylda är här. Självklart ska denna hemska sjukdom även drabba mig. Och självklart, "halsbarn" som jag är, drabbar den främst min hals! Jag har fan ständigt ont i halsen och jag hatar det. Jag hatar det extra mycket nu när vi är mitt inne i projektet och vi ska hårdträna. Inte så himla passande eller? Fick avstå 3 hela träningspass idag så nu ligger jag rejält efter kan man säga. Egentligen borde jag kanske inte gymma imorn, men vad fan ska jag göra? Jag får helt enkelt hålla tummarna för att det är över imorn!

Förövrigt har jag och min käre far namnsdag idag (Mikaela och Mikael!). Så jag vill med det här inlägget även sända ett litet grattis till alla Mikaelor och Mikaels som finns där ute. G R A T T I S ! jag fick en lite namnsdagspresent av min familj i form av en WCT-tröja från Adidas med kanske världens finaste färger, turkos och lila. Orkar tyvärr inte fota den nu men det kanske kommer vid ett senare tillfälle!


Oj fuck, nu är det IDOL!

Investering

Datum: 2010-09-27 || Tid: 17:11:30
Nytt löparset - CHECK!

Nya vinterskor - CHECK!


Sunday

Datum: 2010-09-26 || Tid: 22:22:26
Ganska seg söndag måste jag säga. Även och mötet med pinglorna Nizzy Bizzy och Carbonaran var rätt underhållande så var väl inte jobbet särskilt kul. Hade velat åka iväg med mammsen och pappsen och kollat på möbler eller nåt. Haha. Det är så man spenderar en söndag på bästa sätt enligt mig. Men jobba bör man annars dör man. Eller? Nej kanske inte, men man blir rikare iaf!


Igår var iaf jag och Johan i stan och myste runt lite. Dannie kom även in och hängde lite med oss. Jag var främst på jakt efter två par skor, ett par svarta jeans och en sjukt snygg spetströja från Monki. Jag kom inte ens hem med hälften av alla grejerna.. Var ganska besviken över att skorna jag skulle ha samt Moni tröjan inte fanns någoanstans. Men det vägde upp när jag hittade dom perfekta jeansen på BikBok! Att prova dom var som ett helt träningspass men när dom väl var på satt dom som en smäck. Som tack för att jag handlade hos BIkBok fick jag en "goodiebag" på köpet. Vilken bestod av hårsnoddar, hårnålar och ett par otroligt fula armband. Men det är tanken som räknas, så jag var glad ändå!

Nu skulle jag iaf bara vilja krypa ner i sängen och sätta på Grey's. Men mitt Grey's är dumt och texten är osynkad :( Förtjänade en ledsen gubbe faktiskt!



Just det! Temat till denna veckas foto är Status. Någon som har någon bra idé? Jag är öppen för förslag så att säga!


ARRGH!

Datum: 2010-09-26 || Tid: 15:24:37

ARRGH!! Känner mig ungefär som herrn här ovanför just nu..

Livet är så mycket bättre om man är 18, för då får man teckna medlemskap på det nyga gymmet 24Seven som öppnade idag i Bålsta. Jag har taggat som fan och längtat som bara den toill att få träna på ett riktigt gym! Annars har jag ju fått nöja med mig den sunkiga och sketna gymmet i skolan, som är sämst.. Så idag var det the BIG day, jag och Tedy ställde oss i kö för att få vara dom 200 första som skulle "belönas" med ett årskort för bara 995 spänn, istället för typ 1500 tror jag. När jag stått där i typ en kvart (i den SJUKT SEGA KÖN! De tog två pers/15 min typ...) så kom en av de som arbetar på 24Seven och sa till alla:
"Är alla 18? Det är väldigt viktigt!"
Och jag ba "Fuck, jag är inte 18... Ursäkta, jag fyller 18 om ungefär 6 veckor, funkar det ändå?"
"Nej tyvärr.."
"aha, måste jag ha målsmans tillstånd då eller?"
"Nej, tyvärr, du måste vänta de där 6 veckorna innan du får träna här."

Då rasade min värld samman, nästan i alla fall. Jag vart sjukt lack och typ ledsen för jag såg fram emot att få träna där så in i norden ska ni veta! Menmen, får väl gott vänta de där fakin 6 veckorna. Varför ploppade jag inte ut tidigare? Typ i Juni? :´(

I-landsproblem nr 1



Afro

Datum: 2010-09-25 || Tid: 12:05:12
Dagen började med lite rumpskakning med Eve på Afron. Otroligt svettigt, men sjukt kul! Nu sitter jag här med blött hår och nyduschad kropp. Ska börja göra mig iordning för att sedan ta tåget in till stora staden för lite shopping och mys med Jossilajnen.


Ungefär sådär coola var vi. Kanske till o med snäppet högre..


Tisdags filosofi

Datum: 2010-09-21 || Tid: 22:49:45
"Universum är som en gummisnodd."

Det är vad vi fick lära oss idag på fysiken. Mycket filosofiskt!

Godnatt!

Måndag

Datum: 2010-09-20 || Tid: 15:00:19
Solen skiner, det är måndag, valet är över.

Tror jag ska ge mig ut med kameran ett tag, eller kanske promma med Jenny?




Open up your eyes

Datum: 2010-09-18 || Tid: 00:42:20
Lollo fick ryck ikväll och bestämde sig för att vi skulle ut och ha en liten fotosession ungefär vid klockan sex ikväll. Visst tänkte jag det låter kul, cyklar hem till henne vid halv sju och vi kommer ut ungefär en kvart/halvtimme efter det. Toppen verkligen, det var inte direkt så att solen totalt hade gått ner och världen var helt mörk då... Lite misslyckat kan man tycka, men Lollo var söt som socker och jag var glad ändå!

Resten av kvällen har jag ägnat åt att titta på nån golffilm med min golfnördiga familj som varade i ca 2 h och 45 min pga reklam stup i kvarten! jag blir så sjukt irriterad av all jävla reklam som avbryter heeeeela tiden. Det är fan inte värt att titta på film på TV såå segt. Men annars var filmen helt okej, gammal och fin.

Nu ropar sängen mitt namn. Mina ögon ser knappt nåt längre.

Puss och godnatt

Happygirl

Datum: 2010-09-17 || Tid: 17:30:35
Nu är det heeelg! Den här veckan har gått så sjukt fort men jag klagar inte! Slutade vid halv fyra idag med Foto som sista lektion. Foto klassen var ganska seg idag med tanke på att jag redan var klar med veckans uppgift, fick ist kolla på en video om PhotoShop med en kille som måste haft den tråkigaste rösten i världen. Jag höll på att somna ett flertal gånger och det mesta han sa visste jag redan. Det var väldigt basic, typ "såhär markerar du ett föremål". Inte världens roligaste kanske men redovisningen av kärleksbilden gick bra! Efter det begav jag mig till Ica och köpte två granatäpplen och en honungsmelon som blir mitt fredagsmys ikväll. Även en DigitalFoto fick följa med mig hem. Jag kände mig så glad att det var helg så jag passade på att unna mig lite vardagslyx, och vad passar då inte bättre än en tidning?

Jag älskar verkligen att öppna en ny färsk tidning, sjuka in i alla repotage och bara drömma sig bort. Fototidningar speciellt. Det finns så himla mycket bra tips och inspirationen sprutar. Efter att mitt rum är uppstädat tänkte jag krypa upp i min fåtölj och låta tidningens värld omfamna mig.




Förörvigt hade jag på mig min hjärtkjol (som ni ser på bilderna ovan) från H&M idag vilket gjorde dagen ännu lite roligare.

Lite senare ikväll kommer Jenny hit och gosar lite med dig. Ska bli jätteroligt att träffa snutten igen, känns som det var alldeles för länge sen vi sågs!


Fixning

Datum: 2010-09-16 || Tid: 23:26:34
Ursäkta att bloggen ser ut som ja jag vet inte vad just nu. Headern är skum, bakgrundsfärgen är ful osv. Men jag (och Johan) tänkte göra lite snyggare här så jag fick för mig att börja idag. Bara det att jag inte kan särskilt mycket om sånt här och jag har heller ingen ny header. Men nu blev skrivytan iaf lite bredare och jag fick bort våran fula randiga bakgrund. Om Johan är taggad så kanske vi fixar till headern i helgen.

Men nu är klockan mycket och jag har varken sovmorgon eller kort dag imorn! Men det är iaf fredag vilket är jävligt skönt!



Puss och godnatt!



Lovedream

Datum: 2010-09-16 || Tid: 21:45:58
Tema: Kärlek




Boom bang bow

Datum: 2010-09-16 || Tid: 17:29:20
Jag är helt slut i hela min stackars kropp! Sitter och funderar på hur jag ska ta mig ur sängen imorn.. Har ju som sagt både gymmat och simmat idag. Mina armar är som geléklumpar och det är till och med utmattande att skriva det här inlägget. Det blir verkligen en slapparkväll med halv åtta hos mig och idol! Men först så måste jag göra klart en historia uppgift som jag aldrig riktigt hann igår.

Dags att sätta igång! Tänkte visa den här veckans fotouppgift lite senare också.

Puss och Kram

Torsdag

Datum: 2010-09-16 || Tid: 08:58:17
Ni får ursäkta min alldeles överdrivet roliga rubrik men så kan det gå klockan 8.48 på morgonen. Jag är sjukt jävla trött. Somnade sent igår och idag har jag egentligen sovmorgon till låt se.. klockan 12.15!! Men ändå är jag vaken nu för jag ska GYMMA. Herregud! Nu känner jag mig verkligen som Johan, förutom den lilla detaljen att jag hatar att gymma och han kan dö för det. Men nu är det så det är och det är bara acceptera. För efter skolan sen ska jag och Evelina simma i en timme också. Vilket jag nästan känner mig ännu mer otaggad på eftersom jag har så sjukt ont i min mage. Enligt kalendern är det även body power idag men vi får se hur det blir med den saken! Känner att jag kommer vara rätt så död hela jag efter det här.

Inte nog med det så skulle vi ha gjort klart våran jämförelse mellan två högkulturer till idag på historian. har jag gjort det, neej! Kommer jag hinna göra det nu, neej! Jag får helt enkelt lämna in det senare ikväll. Jag hoppas inte Maria piskar mig!

Slänger upp en skön bild på en skön t-shirt som fanns att köpa på Planet Hollywood i London när jag och Jenny var där för ca 2 år sedan!



Nu är det dags att göra sig klar!



Undisclosed Desires = Bra Låt

Datum: 2010-09-15 || Tid: 21:41:14


I know you suffered
But I don't want you to hide
It's cold and loveless
I won't let you be denied

Soothe me
I'll make you feel pure
Trust me
You can be sure

I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

You trick your lovers that you're wicked and divine
You may be a sinner
But your innocence is mine

Please me
Show me how it's done
Tease me
You are the one

I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart


I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

Kids

Datum: 2010-09-13 || Tid: 20:55:42


Skulle betala dyrt för att återgå till det där ögonblicket just nu.


Blöt hund

Datum: 2010-09-13 || Tid: 16:33:34
Nu är jag lagom snygg med slickat hår, mascara under ögonen och badrock! Är nyss hemkommen från en löprunda i vibyspåret med Eve, och självklart kunde inte gud vara snäll nog och göra så det slutade regna. Så detta är resultatet av 40 min i regn. Men vad gör man inte?

Men förutom det så gör det förbaskat ont i utsidan av mitt smalben eftersom hela min tunga cykel ramlar och liksom skrapar i det. Självklart var det ju också mitt vänstra ben och på mitt operationsärr så det gjorde ondare än vad det borde gjort, nu är jag blå och svullen och varm i benet. Inte roligt! Men förövrigt var springrundan ganska skön och mysig. Styrkan på marken var ju kanske inte det skönaste jag gjort sen..

Nu måste jag nog plugga, fast jag helst av allt bara skulle vilja lägga mig i sängen, tycka lite synd om mig själv och sträckkolla på Grey's! Det får bli i ett annat liv..


En anna sak värt att nämna är ju att det är den 13de idag vilket betyder att det är min och Johans dag idag! Önskar att han kunde komma hit nu!


BANAN

Datum: 2010-09-13 || Tid: 09:43:52


JAG VILL HA EN BANAN, jag är hungrig


Mio min Mio

Datum: 2010-09-11 || Tid: 14:02:09
Igår blev det inte mycket av med städningen. Mami och papi skulle åka till Mio och kolla på soffa så jag följde med. Jag blev kär i iprincip allt jag såg. Bland annat i dessa skönheter nedan i collaget. Elefanterna längstned är så himla söta och bara ascoola, ramen är fantastisk och Buddahn som skymtas i den övesta bilden kan man ju inte annat än att älska. Jag vill ha en egen lägenhet att inreda och ha massa pengar just nu! Skulle ju vara helt fantastskt!


Ursäkta kvalitén, men så går det när man bara har mobilen till hands.

Nu ska jag träffa Lollsen och senare ikväll ska jag hem till Johan och baka pizza!

Ha det bäst!

Stone Sour 18/11-10

Datum: 2010-09-11 || Tid: 12:04:44


Biljetter till Stone Sour den 18/11-10 i Fryshuset bokade!


No diggety

Datum: 2010-09-10 || Tid: 16:27:56
Nu är jag hemkommen från skolan. Har varit en lugn dag idag och inte särsklit ansträngande. Jag gillar Roland och jag börjar även gilla Anders. Idag klagade vi på att det var så jäkla kallt i fysiksalen. Då går han och hämtar en värmelampa och ställer den så att den riktar värme på oss. Man kan ju inget annat än att gillare!

Förutom det så gillar jag även Idol och som så många andra också tycker är den här killen helt underbar! Så jävla härlig och bäst på gitarr och sång!



Nu ska jag nog plocka upp lite i mitt rum, dammsuga lite och bädda sängen. Sen kommer förhoppningsvis Johan hit ikväll (LOLLO DU SVARAR INTE I TELEFON!) och då blir det Idol och granatäpple!




Fotouppgift

Datum: 2010-09-09 || Tid: 20:52:14
Johan hjälpte mig med min fotoläxa idag. Temat var stress. Det får bära eller brista helt enkelt! Här är resultatet:



Nu ska jag kolla på Idol och halv åtta hos mig i min säng!



Jag är arg.

Datum: 2010-09-07 || Tid: 22:15:12
Jag önskar att jag kunde förlänga dagarna med några timmar! Då kanske man skulle hinna med allt som man vill och ska och måste hinna med. Jag känner mig frustrerad och arg. Från och med nu måste jag nog börja planera mina dagar in i minsta detalj och aldra träffa mina vänner eller pojkvän. Låter inte så kul.. Men vad gör man?

Förutom att mitt liv är sönderstressande blir jag arg på våra jävla lokaler i skolan. Att vi tvingas dela med media och trängas med lika många (några!) datorer som bara nv hade innan. Och dessutom i ett jävla minirum som går att boka för lektioner! Detta leder då i sin tur till att vi inte har några datorer alls när denna sal är bokad av en lärare. Vilket leder till att vi inte kan plugga i skolan på lektionerna och måste göra allt jävla jobb hemma!! Är det så det ska vara?! Bara för att "Kämpe-barnen" ska ha sitt jävla utrymme för sig själva och inte får bli störda! Jag blir så sjukt less! Nu hoppas jag att rektorn fixar det här till imorn, annars tänker jag gå dit igen och tjata på honom tills han fixar det här. Det är inte meningen att vi ska behöva jobba hemma med sånt vi egentligen ska kunna göra i skolan!


När jag såg att min gröt hade format sig som ett hjärta i morse trodde jag att det betydde att det skulle bli en bra dag, men icke!

Nu ska jag kolla på Halv åtta hos mig och krypa ner i sängen!

Landat i brevlådan

Datum: 2010-09-07 || Tid: 17:37:20


Idag poppade tröjan ner i brevlådan! Mycket nice, mycket nice :)


Tired

Datum: 2010-09-06 || Tid: 21:17:28
Nu är min kropp helt slutkörd och mitt vänsterben har gått opch blivit tant, men både smärta i höften och knät!
En dag med pilates, cooperstest och dans kan bara resultera i en sak imorgon:

T R Ä N I N G S V Ä R K !

Men man ska väl känna att man lever antar jag?

Cooperstestet gick iaf bättre än väntat, nu hoppas jag bara att jag kan lyckas förbättra mitt resultat till nästa gång som kommer vara om ca 8 veckor. Har även beställt en pulsklocka nu (för 300 spänn!!!) som jag hoppas få hämta ut imorgon så jag slipper tjuva Malins ;)

Nu sitter jag här och väntar på att Lindafis ska logga in på msn så vi kan ha cybermöte, hehe. Men hon är redan 4 min försenad, vet inte hur jag ska kunna acceptera detta!


Det här skulle sitta riktigt fint just nu!


CountDown!

Datum: 2010-09-06 || Tid: 14:11:18

Tiden går. Klockan tickar.
16 min.
Coopers-test.

RÄDDA MIG




Tankar

Datum: 2010-09-05 || Tid: 23:18:38
Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här..

Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt..

-
Melissa Horn och Lars Winnerbäck, Som jag hade dig förut


Stans shoppingfaktor sög

Datum: 2010-09-05 || Tid: 20:48:32
Jag tänkte ju köpa ett Adrian Hammondlinne på Gate One i Gallerian när jag och Mickisenanen åkte in till stan igår, men de var slut! Slut hos återförsäljaren sa dom.. Skulle ta typ 10 dagar eller något sånt innan de skulle få in nya. Då vart jag lite deppig och sumpade chansen att köpa en snygg H&M-tröja, ångrar det som fan nu! Får göra det någon annan gång.

Men nu har jag kompletterat det hela med att beställa en Adrian Hammond T-SHIRT itsället :D Samma färg som linnet men en t-shirt istället, tjockt nice, i'm happylito.



Den tröjan vart det! Blir att vänta på att den ska landa i brevlådan nu, lär väl förhoppningsvis komma på tisdag!


Sunday bloody sunday

Datum: 2010-09-05 || Tid: 17:46:56
Vakna hos Johan.
Duscha.
Äta lunch.
Gå till bussen.
Träna barnen.
Hem.
Duscha.
Fika.
Svara på mail.
Hänga.

Min otroligt spännande dag! Nu ska jag ta mig ner för trappan, käka lite middag och sen gå upp till Malin för att åka till Eve och planera lite projekt. Dags att börja imorgon! Har lite blandade känslor inför det. Kommer bli roligt men tror också att det kommer bli sjukt jobbigt och stressigt framför allt. Att hinna med skolan samtidigt som man ska träna 5 ggr/vecka, träna barngympa 2 ggr/veckan + jobba 1-2/gg/veckan! Men vem vet? Kanske har jag livet på min sida och klarar det här utan att dö lite. Hehe



Lite bilder från stan kommer kanske senare.




Middag

Datum: 2010-09-03 || Tid: 19:16:44
Har nu avslutat en underbar middag! Om ett tag ska jag masa mig ner till centrum, möta upp Johan och köpa godis. Sista tjockhelgen nu på 8 vekor!



I N C E P T I O N

Datum: 2010-09-03 || Tid: 17:11:59


Inception bokad imorgon! (för tredje gången, hoho)
Ikväll ska jag ka till Mikaela, looking foooorward! Jag har en surprise till henne, hoho. Hoppas hon gillar den, för annars blir jag ledsen =(

Nu är det i alla fall fredag och det är verrry nays. Dock ska jag jobba imorgon och lookar jag inte foooorward till.. Lite småsegt, men värt det. Sen så för varje minut man jobbat är en minut närmare att få åka in till STHLM med MKLA som ska bli dunderskoj.


Utkast: Aug. 27, 2010

Datum: 2010-09-03 || Tid: 12:30:23


Jenny som har vart i farten?

Håltimme

Datum: 2010-09-03 || Tid: 12:29:24

Skolan äger..! Jag älskar håltimmar, jag älskar att vänta och jag älskar älskar älskar att vi har alla datorer inproppade i världens minsta rum... Eller ah, kanske inte! Sitter och bara väntar på att klockan ska bli kvart över ett så att jag kan få ha min lektion (Foto A) och sedan sluta. Det är ju iaf tur att det är en rolig kurs som går såhär sent, annars hade jag nog inte pallat vara kvar och bara vänta.

Ikväll blir det kräftmiddag, MUMMA och sedan blir det mys med Johan. Imorn är det som Johan sa jobb och sen bio. Vi har nu bestämt oss för Inception eftersom alla säger att den är grym.


Enda bilden jag hittade på min användare (bortsett från en ful på mig och en på Jocke från våra personporträtt från 1an.)


Bio i helgen, vilken film?

Datum: 2010-09-02 || Tid: 20:09:05
Jag och Mikaela planerar att gå på bio på lördag, men vi har jäkligt svårt att bestämma vilken film vi ska se.. Det står mellan Grown Ups och Inception, en rolig eller en seriös, det är frågan!

Vi båda ska jobba på lördag, jag på Ica och hon på Coop, värsta rivalerna! Men vi ska ses på tåget och sedan gå runt och flanera lite i stan och shoppa lite kanske och sen äta middag, antingen före eller efter filmen. Vilken det nu än blir.


Det här ska jag ha på mig i stan tror jag, haha


Ett sånt här linne ska jag jaga efter i stan! Frågan är vilken färg.. Får se.


RSS 2.0