Tillbaka till verkligheten

Datum: 2011-02-28 || Tid: 10:28:50
Nu är sportlovet slut och skolan är igång igen. Snoozade typ en timme idag för jag orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen för att möta verkligheten. Meen det är "bara" 7 veckor kvar till påsklovet nu och efter det är det bara 5 veckor kvar till STUDENTEEEN!! Tänker jag bara i dom banorna ska jag nog överleva. Innan studenten väntar ju en massa roligt också så som stundentskivor, mösspåtagning och studentbal. Bortser man från alla jobbiga uppgifter och prov (för att inte tala om projektinlämningen!) så är det ju rätt lugnt.. Hehe

Har ingen bild att bjuda på eftersom jag sitter vid en skoldator. Skulle kunna slänga upp en bild på ett par arbetande kvinnor från första världskriget, men vem fan bryr sig egentligen om dom?

Puss & Kram



Huvudvärk

Datum: 2011-02-27 || Tid: 22:09:38
Nu är min kropp död och mitt huvud hänger inte riktigt med. Det var oerört mycket folk nästan kaos dom två första timmarna på jobbet. Jag som redan hade huvudvärk innan mådde ju inte direkt bättre av det. Imorgon är det skola också och ångesten växter sig större för varje minut. J-A-G O-R-K-A-R I-N-T-E-!

Nu sitter jag och spelar lite körteori-spel, men snart kommer mamma hem från gymmet och då blir det solsidan för fulla muggar. Sen ska jag faktiskt ta och bädda ner mig i min stora sköna säng och hoppas att mitt huvud mår bättre imorn.

Bara för att piffa upp det här inlägget lite slänger jag in två bilder på fikat från 100 års kalaset igår.




Australien

Datum: 2011-02-27 || Tid: 13:05:08
Här sitter vi och drömmer oss bort till varma underbara Australien. Drömmen är att få åka dit för att resa och jobba i ett halvår/år. Skolan är sjukt seg och vi vill bara ta stundenten nu på studs så vi får göra något roligt av våra liv. Johan vill lära sig surfa och jag vill simma med aussie-delfiner!


Bildkälla

Ha en fin söndag! ♥

100 år och 100% redo

Datum: 2011-02-26 || Tid: 12:35:43
Sminket är på plats, jag har satt på mig ett par vackra strumpbyxor med blommor, en klänning med stora nitar (?) och ett par tunga örhängen. Nu saknas bara lite ringar, hårfix och lista ut vad sjutton jag ska sätta på mig för skor. Börjar också seriöst fundera på om jag måste sätta på mig någonting över klänningen, det är ju faktiskt inte sommar riktigt än Mikaela.. Men sen när allt det är fixat är jag 100% redo för lite 100 års partaj!

Tog två snabba bilder på hur jag ser ut i stunden. Skärpan lyckades flyga iväg nån annanstans och håret spårade lite. Men annars så!



Hoppas ni får en fin lördag!

Degar fredag

Datum: 2011-02-25 || Tid: 21:47:25
Dagen har varit sjukt degig och jag har inte gjort särkskilt mycket vettigt. Har mest suttit här och låtit klockan rusa iväg. Det enda som är värt och nämna är att:

- Jag har lagt in alla bilder från igår på en cd skiva som Agnes ska få som ett minne från sin första födelsedag.
- Jenny kom över en stund och vi var så slöa så det inte var sant. Vi låg mest i min säng (observera att klockan var typ 15.00..)
- Jag har tränat (kanske egentligen det enda vettiga, nu när jag tänker efter)

Nu känns kroppen trött ifrån träningen och skållad ifrån duschen. Härlig känsla! Det bästa med att duscha är att vrida upp kranen så det riktigt bränns på kroppen och man blir röd som en kräfta. Hihi

Hade i alla fall tänkt fortsätta dega dom resternade timmarna på den här dagen, varför bryta trenden nu liksom? Imorn bär det i alla fall iväg på firande av min gammelfarmor som fyller 100 år, det ni! Det ska bli riktigt kul då det var sjukt länge sen jag träffade henne. Och precis som Johan skrev här nedan så blir det bio på kvällen. Ska verkligen bli jättemysigt!

Bara för att piffa upp det här förvirrande inlägget slänger jag in en liten bild från igår och en liten sång som är fin.


Foto taget av min käre moster på mig och födelsedagsbarnet på studsmattan


Paper Heart - Tyler Ward

Ha en fin fredagkväll ♥


Daniela med rosor

Datum: 2011-02-25 || Tid: 21:11:09

Canon EOS 400D + Canon EF 50mm f 1.8 + Reflexskärm

Bilder från fotograferingen med Dannie igår. För att se bilderna i större format, klicka på minityrerna nedan.





Sjukdom = inte kul

Datum: 2011-02-25 || Tid: 19:00:20
Jag blev sjuk i onsdags, dagen vi skulle på studentkryssning till Turku. INTE KUL! Hade sett fram emot det, så det var trist.. Men mina källor säger att jag inte missade något (puh!). hehe..

Jag blev troligtvis smittad av min lillasyster som varit sjuk nästan hela lovet (ja vi har sportlov förstår ni!), och min kära moder trodde att hon hade influensan, eftersom hon hade feber så länge. Men som tur är så har jag repat mig väldigt fort och jag är i princip frisk nu! H A L L E L U J A H !

Imorgon ska jag och min käresta sticka till Kista för att kolla nya filmen Sanctum som fått lite varierad kritik, mest dåligt, men, vi, tja, får väl se vad VI tycker. Och det är ju det viktigaste, typ.. Fördelen med att läsa dålig kritik innan man ser en film är att förväntningarna ligger och ruttnar på botten, och därför blir alltid filmen bättre än man först trodde! Så egentligen är det bra med dålig kritik för en film! eller..?

Menmen, jag får i alla fall abstinens på allt man kan få när man är sjuk.. Träning, frisk luft, hopp och skutt, att kunna andas normalt, men framförallt! MIKAELA-ABSTINENS!

Har tyvärr ingen fin bild att bjuda på, eftersom jag inte ägen en egen kamera. Ja, mina föräldrar har en kamera, men blir inte av att använda den :(. Förlåt.:!

Kalas

Datum: 2011-02-25 || Tid: 00:20:31
Bildredigering till långt in på natten, standard. Dagen har bestått av fota, fota och åter fota. Först var jag paparazzi på ungarna i leklandet, sen kom (stavade just kom med två m, så trött är jag!) Dannie hit för en liten photoshoot (då jag fick chansen att pröva min nya reflexskärm) och sist bar det av hem till kusinerna för tacofiesta och 1 års firande där jag fick äran att fota födelsedagsbarnet. Jag är helt slutkörd efter dagen och det jag helt av allt skulle vilja göra nu är att hoppa ner i sängen och somna in i Johans armar. Men eftersom han fortfarande är hemma och sjuk så tänker jag "pina" mig igenom resterande av bilderna från Agnes dag innan jag låter Johan Blund ta hand om mig.



På bilden syns Agnes och Emil åkandes i en rutchkana (hur fan stavas det?) och Agnes present från Julia. Supersöt anka som hon har gjort själv.

Sov gott alla fina ♥


Ps. Bli frisk Jooooohaaaan!! Jag vill gå på bio!

Jennies lekland

Datum: 2011-02-24 || Tid: 11:07:13
Idag är det min älskade kusin Agnes första födelsedag! Den ska börja med att firas lite smått på Jennies Lekland, med både fika och lunch. Sedan blir det även middag hemma hos familjen. Nu borde Emma vara här vilken sekund som helst så det är bäst att jag får det här inlägget publicerat.


Jag i stunden

Ha det fint ♥

Pillipill

Datum: 2011-02-24 || Tid: 00:04:50
Eftersom man inte såg hela texten i den gamla headern slängde jag ihop en ny nu bara för att jag är så uttråkad. Är inte sådär jättenöjd och skillnaden från den förra är inte gigantisk, bilden kommer (som ni säkert kan se!) till och med från samma dag. Men vad ska man göra när man inte har några nya fina seriösa bilder på mig och Jossi? Det börjar faktiskt bli dags att ta lite nya så jag kan byta ut de gamla bilderna i ramarna. Men så länge får vi stå ut med denna header, här ser man ju i alla fall hela texten och vi slipper heta "två små hjärta" ;)

Förövrigt så är min datormus helt knäpp, för vänsterklicket fastnar typ hela tiden när man klickar, SJUKTJOBBIGT! Hur ska man lösa det? Det blir till att klura på innan jag somnar tror jag..

Skänker till sist en tanke till min sjuke pojkvän, jag hoppas du mår bättre imorn och att febern är borta!



Sov gott alla söta! ♥

Förebild

Datum: 2011-02-23 || Tid: 18:19:12
Jag måste bara slå ett slag för underbara Emelie Ohlsson. Jag har läst hennes blogg ett bra tag nu och hon är helt fantastisk. Hon är ung och fotograf på heltid. Hennes bilder är helt underbara och det bara sprudlar av kärlek och värme från hela henne. Hon älskar verkligen sitt jobb och det syns i hennes bilder. Skulle någon fråga mig idag om jag hade någon idol skulle jag helt klart svara Emelie Ohlsson.

Jag har precis gått hennes grundkurs i foto, "Sätt ljus på dina bilder", och även om jag redan kunde det mesta av faktan som stod där så blev jag otroligt inspirerad. Framförallt av den sista delen där hon visar och kritiserar sina egena bilder som hon tog i början av sin karriär. Det är lätt att tro att alla som är duktiga på något har varit det hela sitt liv, dom liksom föddes så. Då är det också lätt att tro att man själv aldrig kommer kunna bli lika bra som dem. Men efter att ha gått Emelies kurs har jag mer motivation och inspiration än någonsin. Jag kunde bara inte låta bli att köpa en andra kurs av henne, nämligen hennes redigeringskurs. Jag har inte satt igång med den än men jag kan inte tro att den är sämre än den första. Förhoppningsvis kan jag boka in en fotografering med henne någon gång, låta henne ta lite fina bilder på mig och Johan. Det skulle vara så otroligt roligt att få se henne "in action" så att säga.

 

Så med detta inlägg vill jag bara råda alla som delar mitt intresse för fotografering, om så bara det minsta!, att klicka sig in på Emelies blogg, här. Ni kommer inte bli besvikna!

Nu ska jag dyka in i regieringskursen!

Ha det fint


Romance

Datum: 2011-02-22 || Tid: 14:19:28
Igår var jag och mammsiluttan på IKEA och köpte sängkläder och överkast till den nya sängen. Det blev ett par vita med röda små blommor på. Ganska omatchigt till mina tapeter men dom var så söta och jag hoppas att mina lila väggar försvinner snart.. Förövrigt fick jag min reflexskärm idag! Upptäckte dock att jag hade beställt fel storlek. Tog 56 cm istället för 80 så den är lite mindre än vad jag hade tänkt mig. Vå får se om jag orkar skicka tillbaka den och byta eller om jag behåller den här lilla. Var i alla fall tvungen att testa den lite så min nästan ruttna ros från alla hjärtans dag fick agera modell. Nu är jag taggad på att ha en liten photosoot med mina lakan och en ros. Dannie, när kör vi?



Nu bär det nog av till Jossi för lite mys. Kanske en prommis i solen?

Ha det fint

Dead woman in the forest

Datum: 2011-02-21 || Tid: 14:32:40
Några bekanta till min familj har en son på 14-15 år, alltså inte så värst gammal. De bor i Jakobsberg om jag itne minns fel, och deras granne, en dam på 50 år, försvann för några dagar sedan. Så, den här grabben på 14-15 år och hans pappa gav sig ut för att leta efter denna tant som försvunnit. De gick in i skogen, och vad hittar de där? Jo, en djupfryst 50-årig granne! Hon hade tydligen tagit livet av sig (vet inte hur) i skogan antar jag, kanske tog piller eller nåt, och, ja dog där.. VIDRIGT! Tänk att hitta en döing i skogen.


Louise

Datum: 2011-02-20 || Tid: 23:20:14
Här kommer ett smakprov från gårdagen då jag och Lollo var ute och fotade i kylan.


Canon EOS 400D + Canon EF 70-200mm f/4 L IS USM + hemgjord reflexskärm

För att se den färdiga bilden lite större klicka på den lilla bilden här nedanför:

 

Upptäckte också igår att min hemgjorde reflexskärm inte riktigt håller måttet och beställde därför idag en ny från kaffebrus.se. Hoppas den kommer fort så jag hinner prova den på lovet!


Ett hjärta av snö

Datum: 2011-02-19 || Tid: 11:09:56
Nu sitter jag här i mitt rum med tre par byxor och två tröjor. För alldeles strax ska jag och Lollo trotsa dessa 14 minus grader och ge oss ut i det vackra vintervädret. Planen var en en prommis vid 10 men det får bli en liten fotografering istället. Vi får se hur länge vi kan stå ut i den här kylan. Förmodligen kommer alla mina fingrar frysa fast i kameran och Lollo kommer förmodligen dö lite om jag tvingar henne att ta av sig jackan på bilderna, hehe.

Men nu ska jag tvätta händerna och borsta tänderna, och sen kör vi!




Lollo + Mickis + snööö = ett äventyr till Stinsen



Chokladpudding

Datum: 2011-02-18 || Tid: 23:28:09
Kvällens onyttighet - chokladpudding. Mums!



Nu ska jag i alla fall ta och göra mig iordning och sen bädda ner mig i sängen och titta på ett avsnitt GossipGirl. Dammsuga gör jag imorn hehe. Då väntar också en härligt uppfriskande morgonprommis med Lollo och sen hämta den lite större sängen, ÄNTLIGEN ska jag och johan kunna sova skönt även här hemma. Jag längtar, hihi.

Puss på er

Inte ett dugg gammalt..

Datum: 2011-02-18 || Tid: 18:38:22
Vilka fynd man kan göra när man städer tänker jag när jag får syn på min chokladkalender från i julas.



Kul tänker man vid första anblicken, vid andra anblicken tänker man "det skulle vara gott med choklad nu". Och i den stunden inser jag att det finns oöppnade luckor i den. Närmare bestämt hela fem stycken! Vilket fynd.. ända tills jag öppnar luckorna och finner detta..



Jag som inte trodde att godis kunde ruttna, men den här chokladen mår fan inte bra.



Den till vänster ser ju någorlunda okej ut, men vad fan har dom andra för sjukdom? Supersmarrigt, verkligen!

Någon som vill smaka? Jag bjuder för jag är en snäll flicka :)




Ps. Nu tycker jag att det får vara nog på det här jultemat som verkar ha startat här..

Nu äre lov igen, o nu äre lov igen...

Datum: 2011-02-18 || Tid: 18:20:46


Jag fortsätter väl lite på Mikaelas julnynnartema! För nu ÄR det FAKtiSkT LooOovVV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! = skönt

Och imorgon ska min familj hem på middag hos Mikaelas familj, spännande! Första gången de träffas "på riktigt" liksom, och vi har varit tillsammans i snart 2 ½ år! Helt makalöst..


Städa städa varje fredag..

Datum: 2011-02-18 || Tid: 17:25:01

.. och så varje jul, det tycker jag är kuul! Precis som Pippi själv skulle uttryckt sig. Förresten så gillar jag hennes tröja, ihihih.


Chest to chest, nose to nose

Datum: 2011-02-16 || Tid: 23:06:28
Jag har ont i hakan från ett flertal smällar från barngympan idag. Jag lyckades på nåt sätt alltid vara ivägen för en fot eller en arm. Meen det är smällar man får ta. Höhöhöhö.

Eftersom jag är sämst på att plugga hamnade jag (som alltid!) bland mina bilder istället. Och så råkade jag bara klicka upp photoshop och sen var det kört! Men eftersom jag känner mig så lack på allt just nu och världen är helt grå blev bilderna det med.. Vet inte ens om jag gillar det. Men vad ska man göra? Det är väl meningen att bilder ska förmedla känslor? Här har ni mina: (ja jag är dyster)


Bilder tagna på landet

Om nån undrar så är det här en svammel-blogg. För det är det enda inläggen består av. Svammel och skitsnack om ointressanta saker. Mest från mina tappra försök att hålla denna bebis vid liv eftersom dess pappa är lite omotiverad så att säga. Meen nu ska jag sluta svamla och tja, borsta tänderna? Troligt.

Godnatt!


Bilharzia

Datum: 2011-02-15 || Tid: 22:42:15
Det är svinkallt ute + Jag har inget element = Jag fryser!

Förövrigt har den här dagen inte varit den bästa i mitt liv. Helt ointressant, seg och omotiverande. Kanske för att den bestod av två mattelektioner.. Det hela blir ju inte direkt bättre av ett samtal från jobbet, "Vart är du någonstans? Du ska jobba nu.", och så har man ingen aning om det själv för att man inte har fått rätt jävla schema! Hur svårt kan det vara?!

Bara för att dagen har varit som den har varit så bjuder jag på lite crappy mobilbilder från dom gångna dagarna.


Skidåkning i Lördags. jag har fortfarande träningsvärk i vaderna..


En snygging och en skål en från igår.


Bilder från idag. Sjukt söta och inte ett dugg trötta på den första bilden. På den andra sniffar Johan Eves godispåse i brist på eget snacks..

Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt GossipGirl och läsa lite om den extremt mysiga sjukdomen, Bilharzia, som vi har förhör på imorn.. Vaaaaarföööör?


Allah <3s dag

Datum: 2011-02-15 || Tid: 20:12:33
För er som inte visste det så var det alla hjärtans dag igår! Detta firade jag tillsammans med min underbara flickvän Mikaela, genom att boka ett bord på Bålstas bästa restautand, nämligen kinesrestaurangen Lucky House. Till förrätt åt vi båda vitlöksmarinerade jätteräkor och till varmrätt åt Mikaela kycklingspett i jordnötssås och jag åt thailändsk kyckling med cashewnötter. För er som inte är så bekanta med kinesmat så får man ju såklart ris till maten! ;)
Till maten delade vi dessutom på en halv karaff med husets vita vin! Snacka om skänt att vara 18! Faast, servitrisen kollade inte ens om vi hade åldern inne, riktigt sköning den där.


OBS!! INTE VÅRA BILDER. VÅR MAT SÅG MYCKET GODARE UT!


Allt detta kan man säga tog oss ca 3 timmar. "VA!?" tänker ni nog nu, inte sant? Hur sjutton kunde de äta så långsamt? Men saken var den att det var sjukt mycket folk som hade bestämt sig för att antingen äta där eller köpa med sig mat hem, och Lucky House är inte speciellt stort så de hade mycket att göra, så det var ju okej. Hon som serverade oss bad nog om ursäkt 4 gånger för att allt gick lite långsamt =)

Men det var sjukt gott och kanske värt all den där väntan!

Sen for vi hem för att mysa och Mikaela fick en ros av mig och jag fick lite choklad och en fotoramsnycklering, astuff!

Sen kollade vi på en värdelös film "För kärleken" hette den. En tokdålig svensk film om ingenting, typ.. Var bara en massa kända skådisar, så vad kan man förvänta sig egentligen?
Här är en bild på omslaget, så att ni vet att ni inte ska hyra den/ladda ner den om ni ser den!!!




Det finaste någon kan få

Datum: 2011-02-14 || Tid: 19:07:12

Det är ganska bra att jag "råkar" kunna bloggens lösenord. För ibland är det faktiskt nödvändigt att gå in och skriva ett litet inlägg för att påkalla uppmärksamhet (nej jag har inte fått tillbaka USB:et med bilderna än...), men den här gången vill jag bara berätta lite om min älskade vän. Ett alla hjärtans dag-inlägg helt enkelt.


Vi har gjort så otroligt mycket tillsammans. Allt från att sola under täcken, bråka om oboy och  vandra upp och ner på wulla wulla street till att bygga snögubbefamiljer, dansa järnet, missa tåg och hålla handen på flygplan.


Det spelar ingen roll om vi inte sett på två veckor eller två timmar, det känns ändå alltid lika grymt. För det är så vi jobbar. Och ändå att jag ser fram emot en prommis med picnickkorg och te när vädret tillåter!










































Två år sen, en härlig dag som alltid i Majsans hus. Man får bäst frulle, macka på natten, mysigt matförråd och tvål på toan som luktar gott <3 Och eget lakan+påslakan, kan det bli bättre? Till och med en egen plats på en hylla i ett skåp för sina bäddsaker. Och när favoritbakverken bakas bjuds man alltid på eventuella rester!


Aaråå, hjärtsykväll is the shit. Kvaliteten på mina sydda grejer motsvarade nog tyvärr inte det där MVG:t i syslöjd, men Majsan höll nog aningen högre standard! Tur att någon kan leva upp till betyget iaf!
Softar på Finlandsbåten lite bah, och hänger med finska städerskor. Ändå chill, inte så kul att bli väckt i skönhetssömnen av städgalningar bara.


Vill man får man alltid låna Nallebjörnen och krama lite på. Jag har visst råkat låna honom i sju månader, han passar bra på mitt skrivbord. Oppsi!


Du är alltid bjuden på Tacofiesta. Jag är alltid bjuden på Tacofiesta. Tacofiesta varje vecka!


Walpurgis, statyer och lite sånt. Det blev en fin kväll trots kryckorna!


En gång (mappen säger december 09) samlade Mickis och Johan på bilder på "naturliga hjärtan". Jag tror aldrig att du fick det här hjärtat vi fotade. Hursom var det kladdkaka som hade kletat på bunken och bildat ett fint litet hjärta. Det får avsulta mitt inlägg.

Ett fint naturligt hjärta till en älskad bästa vän. Pussisar.


♥ Kärleksdag ♥

Datum: 2011-02-14 || Tid: 17:15:27


Jag gillar alla ♥ dag. Jag tycker att det är en bra dag att visa lite extra hur mycket man tycker om dom i sin närhet. Denna kärleksdag ska jag såklart "fira" med mitt eget lilla hjärta. Det blir lite mysig middag på Lucky House.

Bilderna är från tidigare idag när mamma hade ordnat lite mys när vi kom hem från skolan. Kärlek på henne!

Stor kram på er alla!


Falla fritt

Datum: 2011-02-11 || Tid: 16:58:45
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd, hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd..



Nu åker jag upp till landet. Där är det förmodligen dubbelt så mycket snö som här..

Ha det fint!


Älskade fysik..!

Datum: 2011-02-10 || Tid: 18:53:02
Bjuder på tre söta små fysikbilder tagna av Eve dagen till ära! Detta för att jag älskar fysik så himlans mycket..





Nä inte riktigt va.. Ni ser ju hur aktiv och engagerad jag är på den understa bilden. Men jag känner att jag har en liten fysiköverdos idag då vi hade prov på förmiddagen och nu sitter jag och skriver på en fysikrapport som ska in imorgon. Superkul!


Vår

Datum: 2011-02-09 || Tid: 21:34:18
Nu vill jag slänga ut vinterjackan och sätta på mig min skinnjacka.
Jag vill skrota bootsen och kunna gå i tygskorna utan att frysa.
Jag vill se små vitsippor och blåsippor och tussilago titta fram i dikena.
Jag vill känna solen stråla och höra fåglarna kvittra.
Jag vill känna lukten av vår och varmare väder.
Jag vill se det gröna gräset i dikeskanten.
Jag vill plocka fram cykeln och ta en cykel tur på den torra marken.
Jag vill ha picknick.
Jag vill kunna grilla med bästis.
Jag vill att världen ska bli färgglad igen.

J A G  V I L L  H A  V Å R !


Bilder från april och maj förra året..


All I need is you

Datum: 2011-02-07 || Tid: 21:47:38
Nyss hemkommen från en sjukt jobbig dansträning. Är verkligen totalt slutkörd! Vet inte vad det var som var så himla jobbigt men svettig och död blev jag, det är ett som är säkert! Nu är väl planen (har varit det i en halvtimme..) att plugga en stund innan jag tänker krypa ner i sängen och titta på Rum för en stjärna.

För övrigt så ser man inte hela texten i headern längre bara för att jag har hållit på och pillat och joxat idag. Fattar verkligen ingenting av alla jäkla koder och skit så det blir lite som det blir. Ska försöka fixa en ny bild någongång när jag har tid och lust. Och aa framförallt när jag har någon bild.. Tror att den senaste bilden som togs på mig och Johan är från November, från studentskivan. Det är så oinspirerande att fota i det här skitvädret. Varför snöar det nu för?


Senaste bilden som togs på mig och Jossi, 2010-11-12

Skamligt!


Impulsköp

Datum: 2011-02-07 || Tid: 15:29:04


Lindex, 199:-



Nu ska jag äta lite mellis bara för att det är så gott!


School = crap

Datum: 2011-02-07 || Tid: 12:44:58
Nu sitter vi i skolan och ska översätta ett arbete på typ 20 st cellorganeller till engelska... SVINKUL!... eller inte.
Känner mig bara allmänt trött på skolan och vill bara ha det skönt och kunna göra vad man vill! Vill ha sommar och sol och en Piña Colada i handen!
Snart blir det Kap Verde, LÄNGTAR SOM FAN

God bless the broken road

Datum: 2011-02-06 || Tid: 20:04:53
Nu är jag så sjukt sugen på att skaffa en liten kattunge att bara ligga och gosa med i sängen!



Bilder från igår.

Tanken var att jag skulle kolla på Solsidan och sen ge mig på en omgång plugg. Men jag fastnade i soffan och tittate på en Wallander också... Nu sitter jag här och håller på törsta ihjäl och klockan är skitmycket! Inte bra Mikaela! Men men tiden går tyvärr inte att spola tillbaka så det är väl lika bra att lägga idén om att plugga på hyllan och gå och sussa iställt. Plugga är överskattat, så godnatt på er alla söta!



Syskon

Datum: 2011-02-06 || Tid: 17:42:00

Nikon D2Xs + Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG + Nikon Speedlight SB-800


Två bilder på Alva och Agnes från igår när det var släktfika här.


Birdattacking

Datum: 2011-02-06 || Tid: 14:07:07
Väntar och väntar och väntar lite mer på att få tillbaka ett fullprobbat USB...



Tjarråå!

Kamera

Datum: 2011-02-05 || Tid: 19:32:29




Denna skönhet har jag fått låna av min käre farbror. Hur tung som helst, hur många knappar som helst. Nikon är ju inte direkt mitt märke heller men sjukt kul att få testa på en sån här dyrgrip!


Mummaah

Datum: 2011-02-04 || Tid: 18:00:45



Pasta arrabiata a´la Mikaela

Datum: 2011-02-01 || Tid: 14:02:27
Nu har jag inte ätit en enda ordentlig lunch på fyra dagar så idag var det dags! Jag ställde mig vid spisen.. då kan allting gå hur som helst. Det gick dock ganska bra och nu är jag mätt som en plätt. Det blev en enkel variant av pasta arrabiata för att låta lite snobbig. Massa vitlöök! Dock saknades penne-pasta och färsk basilika, så jag fick ta vanliga makaroner och torkad basilika. Man kan inte få allt..





Nu är det filmtajm!


Ps. Nu gick min hårborste sönder för att hår består av en enda stor tova!! Jag som trodde att jag inte kunde få tovigt hår..


Fotobok

Datum: 2011-02-01 || Tid: 11:04:39
Man skulle kunna sammanfatta min helg med ett ord, fotobok. Japp, detta är vad jag har suttit och pillat med under hela tiden jag har varit sjuk (bortsett från att jag har spelat Monopol så det räcker för resten av mitt liv), och faktiskt sitter med just nu. Sammanlagt hade jag ca 1500 bilder från Egypten och tanken var att jag skulle sammanfatta dessa på 36 sidor. Jag insåg ganska snabbt att det var en ganska naiv tanke, för nu är jag uppe i 50 sidor och har en hel vecka kvar... Jag hoppas mamma har mycket pengar i plånboken för det verkar som jag kommer behöva minst 100 sidor..




RSS 2.0