Godnatten

Datum: 2010-11-30 || Tid: 23:42:10
Historian inskickad och gympamailet skrivet! Nu skriker sängen på mig och mina ögon går i kors. Varför blir det alltid så sent för?

Godnatt alla glada

Stressad

Datum: 2010-11-30 || Tid: 16:48:51
Stressen och pressen i skolan är enorm nu i slutet på terminen. Och speciellt eftersom jag sticker en vecka tidigare också. Har sjukt mycket saker som ska försöka hinnas med på endast 14 dagar!! Hur tänker lärarna när dom smackar på med allting i slutet? Dålig planering måste jag säga. Nu måste jag skriva klart min historia artikel och skriva ett gympamail. Vad som måste göras efter det får jag planera då. En sak i taget så ska jag klara det här! har ju i alla fall något att se fram emot om man säger så!


STRESS


1:a advent & kalas

Datum: 2010-11-28 || Tid: 11:18:03
Igår satte vi upp adventsljusstakarna i fönstrena och några tomtar fick titta fram lite här och där i huset också. Idag tände vi första ljuset och sjöng för mammsen som fyller år idag! Senare idag blir det födelsedags middag och adventsfika med släkten som kommer hit. Men innan dess blir det plugg och barngympa.



Vi har (precis som så många andra) uppdaterat våran ljusstake i år med 4 blockljus istället för de vanliga små avlånga. Mycket snyggt om jag får säga det själv!

Ha en fin dag!

Fotomässan

Datum: 2010-11-27 || Tid: 23:14:05
Idag ringde klockan 07.05 vilket kändes lite sådär.. Jag gick upp som en zombie och vaknade inte riktigt till förns jag befann mig i den stora staden stockholm med Louise. Vi började med att hämta ut mitt superobjektiv och sedan begav vi oss vidare med tåget in till Älvsjö. Där var det tre mässor igång samtidigt vilket resulterade i sjukt mycket folk! En hel del galningar klädda som Darth Vader såg vi.. Men främst såg vi sjukt mycket fina bilder och många man ville ta med sig hem eller önskade att man själv hade tagit.

Ungefär vid klockan 14.00 hade vi typ gått runt hela stället två gånger och vi gäspade ikapp. Vi lyckades knipa två platser vid scenen där vi sedan satt och lyssnade på en intressant fotograf (dock jävligt långdragen!) och en duktig redigerare i ca två timmar. Efter det var vi så sjukt trötta så vi begav oss hemåt.

En otroligt mysig dag må jag säga! Dock har jag inga fina bilder att dela med mig av eftersom min kamera stannade hemma.

Här har vi dock en av favoriterna från mässans alla djurbilder:

Bilden är tagen av naturfotograf Frans Lanting och finns här. Pingvinen i mitten är så underbart söt!

Nä, nu hade jag faktiskt tänkt avsluta denna lördag på bästa sätt, plugga lite..!


Frozen Nature

Datum: 2010-11-26 || Tid: 19:29:15
NU ÄR OBJEKTIVET BESTÄLLT!! Jag är sjukt glad för jag har äntligen gjort det! Imorn bär det av till sthlm med Lollsen där vi först kommer svänga förbi Rajala och plocka upp min älskling samt köpa minneskort så jag kan fota obegränsat i Egypten. Sedan bär det vidare av in till Älvsjö mot fotomässan. Kommer bli så sjukt mysigt och roligt och jag längtar som en tok!

Ikväll blir det bara till att vara hemma, ska försöka plugga lite så jag kan få bort lite av stressen som förföljer mig och sen blir det såklart Idolmys.

Bjuder på 3 bilder jag tog i förra veckan.



Puss & Kram

Stroemavboutt

Datum: 2010-11-23 || Tid: 21:35:10


idag vart det strömavbrott i mitt lilla hus på landsbygden! Precis när jag satt och läste kemiäckel, tänk vilken välsignelse från ovan! Synd att Gud uppfann stearinljus, för då kunde jag ju se :(

På söndag är det första advent! Tiden går så sjukt fort och tänk att det snart är jul! Snön faller ner utanför så man ser inte ett skit, folk halkar omkring och slår sig gula och blåa och bilarna kör av vägen, precis som en vinter "ska" vara i Sverige!

Mmm underbart, pepparkaka med fil, mumsmums.



Pepparkakor och hus

Datum: 2010-11-22 || Tid: 22:22:25
I lördags var det som tidigare nämnts pepparkaksbak hemma i Fridhem. Både vanliga söta små pepparkakor i olika former bakades men även ett litet gulligt pepparkakshus. På slutet spårade baket lite och jag började göra sniglar, morötter och kringlor. Dock blev dom inte så snygga efter en vända i ugnen, snigeln som syns i kollaget kollapsade totalt efter ugnens hetta tyvärr.



Vi hade dock inga nonstops i lördags så huset förblev odekorerat. Idag blev det ändrning på det! Mitt i pluggbubblan tittar denna filur.....




.....fram bakom BH:n! Efter det gick det ju inte att göra annat än att dekorera pepparkakshus.



Taaadaaa, mästerverk! ;)

Förövrigt om ni undrar så är mitt hår sjukt lent och rakt idag och nu tänker jag lägga mig i sängen som titta på Biggest Loser finalen, så det så!


Plugg vs. Juldrömma

Datum: 2010-11-22 || Tid: 14:06:41
Jag och Malin åkte hem på Engelskan för att plugga hemma ist då alla datorer var upptagna. Nu sitter jag här vid min dator, lyssnar på julmusik och myser lite. Dags att ta tag i pluggandet så jag kan fixa pepparkakshuset och dansa lite senare idag!

Jag känner att vi i min familj håller på att falla i någon slags julstämning redan, det har bakats lussekatter, pepparkakor och igår även knäck! En tomte har även tittat fram i kökshörnet. Detta trots att juleafton firas i Egypten iår.

Min jul förra året:


Ja, det var faktiskt otroligt mysigt väder på julafton förra året!


Galet mycket julklappar!


Glada tjejor!

Och nu hur min jul (ungefär!) kommer se ut iår:


Hotellväckning av självaste jultomten!


Poolbad med Emil


Galen parad med 50 tomtar och kameler.


Julmiddag i ett gigantiskt tält med en tomte på kamel som hälsar på och kastar godis.

Tjaa nånting åt det hållet skulle jag väl gissa. Dessa bilder är från julafton 2007 som jag också spenderade i Egypten. Bilderna är sjukt kassa men det var innan jag hade upptäckt systemkamerans charm!


Choklad

Datum: 2010-11-20 || Tid: 14:42:28
När vårat träningsprojekt tog slut för några veckor sen fick jag en jättegullig chokladkaka av Johan för att han tyckte att jag hade varit så duktig. Dock har jag inte smakat den förns för några dagar sen, och gud säger jag bara! Så sjukt god verkligen! Är man ett fan av vitchoklad ska man verkligen testa den här. Den smakar lite som den vita delen av chokladen i kinderägget, och vem gillar inte kinderägg? Dessutom är förpackningen helt underbart söt, så bara av att se den blir man ju glad. Jag tog mig precis en bit och genast blev livet lite ljusare! ;)



Sista rycket med städningen nu! Sen vankas det pepparkaksbak, mysigt!


Talking to the moon

Datum: 2010-11-20 || Tid: 12:18:57
Denna dag består främst av städning av mitt kära rum. Sjukt kul! Tänkte bara berätta det för er så ni kan tycka lite synd om mig :)

Nee men just nu sitter jag och drömmer mig bort tillsammans med jenny på msn om att dra iväg till Australien, resa runt, leva livet och jobba lite. Jag kan bara inte sluta tänka på det! Jag ska jobba som ett freak så att jag tjänar ihop en fet reskassa och sen tänker jag sticka efter studenten! Hehe..!

Min gamla myr-bild får representera mina känslor,



ge dig ut på nya äventyr!


Saco

Datum: 2010-11-18 || Tid: 23:50:05
Yes, idag bar det av till sacomässan för lite häng. Har verkligen varit världens stressigaste dag och har typ sprungit hela tiden. Detta har satt sina spår på kroppen och jag känner mig helt död verkligen, dessutom har halsen börjat göra ont igen! Attans bananer! Men jag kan väl säga som så att jag inte direkt känner mig särskilt mycket klokare av denna lilla mässa, mest bara lite inspirerad och sjukt taggad på att dra till Austarlien för lite jobb. Just i dagsläget lutar det starkt åt det hållet. Det som distraherade mig idag (förutom all stress!) var alla tunga kassar med kataloger, men främst att jag idag skulle fota min Repotage-uppgift till fotolektionen imorn. Hade dagen till ärat fått låna Lollos superblixt men den ville ju absolut inte jobba med mig. Lyckades typ få den att fungera två ggr på hela dagen, vilket resulterade i mörka, brusiga misslyckade bilder. Känner mig lagom munter! Men bara för att jag är så snäll ( och inte har några andra bilder!) slänger jag upp några här!











Och juste! Efter Saco blev det Harry Potter bio, MYCKET bra och varmt rekommenderad ;)



Fint ute :)

Datum: 2010-11-17 || Tid: 15:51:29
Vääldigt fint ute idag må jag säga! Så tog ltie bilder på tomten.
k



Kärlek

Datum: 2010-11-16 || Tid: 22:30:53
Om Johans drog är träning är min att fota. Om Johan blir till sig av ett nytt gym, blir jag till mig av att ett nytt objektiv. Jag har länge haft drömmen om att vara ägare till denna fina pingla!!

Canon EF 70-200/4,0 L USM <3


Jag blir så kär och jag lyckas alltid komma på mig själv med att plåga mig själv att läsa om det överallt. Ja för er som inte är så intresserade av den här typen av saker är det bara en ful svartvit klump, men ni ska veta att det är en oerhört välkonstruerad klump om man får låta lite nördigt snofsig! Problemet är dock att trots att det inte är jättedyrt för att vara ett så skarpt objektiv så känns det ju inte sådär jättestabilt att roffa 6 000:- från pengarna som ska gå till körkort.. Men samtidigt skulle jag inte ångra mig en sekund om jag väl gjorde det! DILEMMA!

 

En sak som är säker är dock att det ska bli mitt, kanske inte imorn, kanske inte nästa vecka men fan nästa månad iaf! heheh Förhoppsningsvis blir det en fetlön nästa månad som jag kan använda till denna sötnos <3

 

Oh Herregud vad klockan går fort på kvällen, hon var ju sju nyss! Nu blir det till att läsa lite svenska inför det 6 timmar långa provet imorn, omäsnkligt!

 

Sovgott


Hur lycklig blir man?

Datum: 2010-11-15 || Tid: 21:48:48
Ja hur lycklig blir man inte när syrran kommer upp och stör mitt i plugget med detta? Nybakta lussekatter <3 Världens bästa!



Ursäkta kvallen..

giggeti giggeti oooh

Datum: 2010-11-15 || Tid: 17:31:13


YES! Äntligen åldern inne för ALLT! (nästan..) Man får gå på krogen, ta körkort och, aa typ det som är det roliga kanske. Men det BÄSTA MED ATT VARA 18 är att man får TRÄNA PÅ FITNESS24SEVEN-gymmet!!! Det är så sjukt fräscht och niceans så man får ju erektion! Nu kommer jag bo där så min nya address är Centrumstråket 1!

CYA THERE


The Bridge

Datum: 2010-11-15 || Tid: 13:23:30
Förra lördagen bar det av in till stan för lite utgång eftersom jag för inte all för länge sedan fyllde år. Nu har det dykt upp lite fina bilder som jag tänkte bjuda på. Tyvärr kunde inte Jossi följa med eftersom han då fortfarande var en lite pöjk.











Fredrik verkar satsar stenhårt på att få ihop många bidler till sitt portfolio för att kunna skaffa sig en karriär inom modellandet..


Misslyckat

Datum: 2010-11-14 || Tid: 21:37:41
Försökte mig på en liten mobilblogg för någon timme sedan när jag satt hemma hos mormor och morfar, men det misslyckades ju ser jag! Känner mig lite oteknisk nu må jag säga. En annan dålig sak är ju att vi har svenska nationella både tal och skriv den här veckan. Har inte ens kommit på vad jag ska prata om på talet vilket är redan på tisdag... Samtidigt har jag upptäckt att en historia artikel ska vara klar samma dag vilket känns jävligt ostabilt! Ville bara få ut mina inte så glada känslor just nu, men vi h¨ller hoppet uppe om att min lilla (sjukt ointressanta) mobilbloggning dimper ner här snart.



Bilden blir man ju iaf lite glad av!

Puss på er

Today is the day

Datum: 2010-11-13 || Tid: 17:22:36
Japp japp idag är dagen då min skrutt blir man! Här följer en liten serie med bilder på Johan genom tidern:



Oktober 2008, 15 år!


September 2009, 16 år!


April 2010, 17 år!



November 2010, 3 timmar och 45 min från 18 år!!

Världens största grattis skänker jag här med till världens bästa kille!

GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN JOSSI!! <3<3<3


Nu ska jag göra mig helt klar för att sen titta förbi i Brunnsta och få pussa på min man!

Ha en bra kväll

Maskerad

Datum: 2010-11-12 || Tid: 20:29:09


Nu drar vi iväg på maskerad!


Passionfruit

Datum: 2010-11-12 || Tid: 12:26:39

Sommaren 2007 var sommaren då jag var i Italien på konfirmationsläger. Där hittade jag två älsklingar, nämligen Labello Melon och Labello Passion fruit (alltså lypsyl för er som inte känner till märket). Jag blev kär direkt och använde dessa flitigt, min absoluta favorit var passion fruit. Världens bästa! När jag kom hem tänkte jag att jag direkt skulle köpa ett till eftersom jag hade hunnit använda ganska mycket på endast en vecka men till min stora besvikelse fanns det inte i Sverige! Jag letade överallt men icke. Lypsylet fick endast användas ibland för att kunna ha kvar den så länge som möjligt. Mitt nästa hopp kom när mamma och pappa ungefär ett år senare åkte till Italien på en liten weekend. Men lyckan var inte på min sida och dom kom hem tomhänta. Men idag, ca 3 år senare har min lycka ÄNTLIGEN vänt! Lypsylet har kommit till Sverige och idag blev jag ägare till mitt alldeles egna hihi. Min söta klasskamrat Malin har nämligen gått och köpt ett till mig, hur underbar?! Det gjorde verkligen min dag, en stor puss till henne!

 

 


Svammel

Datum: 2010-11-11 || Tid: 17:15:19
Det är mörkt ute och kallt i mitt rum! Vintern närmare sig och jag fryser hela tiden. Tänkte bara berätta att jag lever och att jag har vart ledig idag, vilket var grymt skönt! Har dock inte gjort ett skit idag vilket jag borde! Svenska nationella är nästa vecka och jag har verkligen ingen som helst aning om vad jag ska hålla tal om. Temat är så tråkigt och oinspirerande så det inte finns och jag tror minsann att mina plugg-gener har gått i ide.

Hur som helst tänkte jag åka ner till Västerängen en snabbis vid klockan sex för att fota en volt och sedan fara vidare till dansen och skaka rumpan av mig. Hoppas dock att pappsen dyker upp snart så att man får skjuts!

För övrigt så hade jag en väldigt bra helg (passar bra att ta upp det nu när en ny helg nalkas!) med spa-mys med Jenny på fredagen och sen lite middag och utgång på lördagen härligt härligt! Imorn är det första studentskivan som gäller med maskerad-tema enda problemet är att jag inte har kommit på vad jag ska klä ut mig till.. hehe ! men kanske dyker jag upp i den här snygga outfiten Lollo hittade:



Jag skulle ju helt klart göra succé, det är en sak som är säker!


Ps. Nu börjar nedräkningen till Jossis födelsedag, PÅ LÖRDAG SMÄLLER DET!

Stockholm

Datum: 2010-11-05 || Tid: 12:49:32
Snart ska jag börja knata ner till stationen för att ta tåget in till stan, möta upp jenny och dra en liten shoppingtur. jag hoppas hitta nåt snyggt att ha på sig till imorn samt ett par sköna stövlar. Senare ikväll blir det lite SPA mys och SATC 2 med Jensan.

Solen lyser och jag är nyduschad. Det kan inte bli bättre!


Glad flicka med paket på sin födelsedag! Jag tycker att ni ska notera hur fint det är inslaget och sända en liten komplimang till Jossi för det fina jobbet. Det kunde man inte tro om den grabben inte!

Ha en bra dag!

Lovsysselsättning

Datum: 2010-11-01 || Tid: 17:34:33
Finns det nåt bättre än att sitta och redigera bilder och äta choklad? Knappt!





Yrkesporträtt

Datum: 2010-11-01 || Tid: 12:38:29





Två bilder från "fotosessionen" med Lollo och Malin med temat yrkesporträtt.


Uppdaterad

Datum: 2010-11-01 || Tid: 12:20:07
Nu känner jag mig jävligt uppdaterad med en ny telefon i mina händer. Inte världens haxxigaste men tusen gånger haxxigare än min gamla räv. Det blev iaf en xperia X8.

http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/13/sony-ericsson-xperia-x8.jpg

Min är dock rosa längst ner på baksidan. Ganska ful enligt mig men den funkar kanon hittills.

För övrigt är det första dagen på lovet idag vilket känns himlans underbart! Hade inte tänkt göra något speciellt idag egentligen bara ta det lugnt och varva ner typ. Sen blir det väl dans ikväll. Men vi får se vart dagen leder!

Puss och kram


RSS 2.0