Parfymer och porträtt

Datum: 2010-10-27 || Tid: 22:37:11
Idag fick jag min lilla present från Lollsen, nämligen en parfym! Hon är så söt mitt lilla krull, för inte bara det att jag fick en present hon ställde även upp (än en gång!) på att vara min modell för fotoläxan då det denna veckan är Yrkesporträtt. Även Mallanbrallan ställde upp och fick spela ny stylad. Tack så hemsk mycket tjejor för hjälpen. Bilden kanske kommer upp när den är klar, vem vet..? ;)


Halva bilden från Status-temat för nån vecka sen. Tycker att hon passar väldigt bra i rollen som businesswoman!

Nu är det bäst jag drar över bilderna till ett USB-minne så jag kan fixa till dem imorn på lektionen och sen är det stor tid för sängen! Imorn står klockan väldigt tidigt eftersom det är dags för det slutgiltiga InBody-testet i Enköping klockan 07.45!! Kommer jag vara död? SVAR JA!


Londooon

Datum: 2010-10-25 || Tid: 22:02:18
Jag berättade aldrig i det förra inlägget om presenternas present. Presenten som drev mig till tårar och gjorde mig glad från hela hjärtat. Till att börja med fick jag en hemmagjord DVD med en film på 24 minuter med en massa knasiga filmer och bilder från min och Jennys tid tillsammans. Bara den var världens bästa och hade gott och väl räckt. Men den lilla knäppisen har gått och bokat en liten tripp till London bara för henne och mig. Nu längtar jag som tusan och kan inte släppa detta! Jag tror inte jag riktigt har fattat vad det var som hände egentligen DET SKA BLI SÅ SJUKT NIIIIIIIIIIIIIIIIIIICE!

Nu förstår jag också varför hon var så himla taggad på att jag skulle fylla ;) hihi

En liten bildbomb från England för drygt två år sedan:


Jag och Bensan


Alla dom söta små flickorna på det äckliga lilla hotellet. Jenny har förhoppningsvis gjort ett bättre val ;)


Middag på Planet Hollywood



Ja, förmodligen en av dom lite sämre bilderna på oss men hittade ingen bra så vi slänger in den här i hopp om att det kommer en liiite snyggare och fräschare från resan vi har framför oss. Men Hey vem vet, kanske känner Jenny för att använda sina röda liser igen? Och jag kanske känner för att strypa mig med min vita sjal? You never know..

Nu blire Biggest Loser och imorn följer Sthlm med skolan och jobb på kvällen!



Kalas

Datum: 2010-10-23 || Tid: 15:22:24
I onsdags fyllde ju jag som sagt år! Detta firades med lite middag på kvällen tillsammans med mormor, morfar, Johan, Jenny och Lollo. Dagen var kanonbra! Av Johan fick jag denna fina digitalafotoram, jag blev superglad verkligen! Har velat ha en länge men inte kommit till skott och köpa en, dom är ju så jävla dyra! Men nu har jag den stående på min byrå och massa bilder som rullar!



Av mammsen och pappsen fick jag lite olika saker. Men det jag blev mest förvånad över var ändå kamerahalsbandet som jag önskade mig kvällen innan! Söta mamma hade direkt gått och beställt ett som jag fick hem i brevlådan igår. Glad tjej! I paketet låg det även en guldig ring som såg ut som ett skärp och ett presentkort på 50 kr hos henne, en liten extra present från tjejen som designat smyckena! Mycket trevligt.



Idag är det kalas som gäller för fulla muggar. Köket är uppdukat i 3 bord och mamma har lagat mat ända sen morgonen igår! Hihi


!Necesito una nueva chaqueta!

Datum: 2010-10-22 || Tid: 17:39:13
JAG BEHÖVER EN NY JACKA! Det är lite för kallt att bara ha rocken. Men frågan är vilken jacka? Finns så många och olika så man blir ju snurrig i bollen. Men här är några som jag har tittat på, frågan är vilken som är snyggast?


Scotch and Soda, 1698 :-


Fanns i blått också...



Adrian Hammond, 1998 :-


Race Marine, 1299 :-

VILKEN ÄR SNYGGAST?

Snälla hjälp mig! hihi


GLAD

Datum: 2010-10-20 || Tid: 10:18:38

WEEEY morgonen började med lite uppvaktning på sängen med finfina presenter av la familia! Och helt chockat ser jag att mamsen har beställt det underbara kamerahalsbandet till mig!! SÅ SJUKT GLAD JAG BLEV! Hon är ju för söt!

Nu är det håltimme fram till 12.25 då bussen går mot Uppsala och Ångströmska. Känns ju lite segt men lika bra att passa på att plugga lite (även fast det borde vara förbjudet när man fyller år!).

Jag ser fram emot kvällen, det ska bli supermys, och jag är otroligt spänd över den omtala presenten av Jenny tha man! (Jenny: Känns skönt att jag blev godkänd så jag får min present ifred!)

Sitter som sagt vid skolans dator så det får bli en bild ur arkivet!


Jennys student 2010


Nedräkning

Datum: 2010-10-19 || Tid: 22:20:31
Sen 9 dagar tillbaka har Jenny varje dag (med undantag för två!) räknat ner till min 18 års dag. Varför? Tjaa du, svaret är nog att hon är mer taggad än jag på att jag fyller år. Varför det är så har jag ingen aning om. Kanske beror det på att hon vill ha en rolig vuxenkompis? Kanske för att hon vill festa varje dag och vill att jag ska hänga med? Kanske beror det på att hon ivrig på att ge mig min present? Eller kanske är det bara så att hon är sjukt sugen på att äta grillat och dricka champange? Ingen vet.. Men hur som helst, detta har uppenbarat sig på en rad olika sätt.

- 9 dagar kvar: Nedräkning via msn, Det var här hennes idé började gro!

 

- 8 dagar kvar: Tjejen har kontaktat min mamma och bett henne skriva en lapp med texten "ÅTTA DAGAR" på under mitt täcke.

 

- 7 dagar kvar: Typ världens snyggaste mms trillar ner i mobilen med både rim och coola bilder.

 

- 6 dagar kvar: Tror inte jag fick någon nedräkning idag.. :(

 

- 5 dagar kvar: http://noonelikeus.webblogg.se/2010/october/fem-dagar-kvar.html Ja ni kan ju läsa själva!

 

- 4 dagar kvar: Sötisen har gjort en powerpoint till mig! MAHA

 

- 3 dagar kvar: Idéerna började sina lite men jag fick ett fint rim i ett mail ändå!

 

- 2 dagar kvar: Tyvärr ingen nedräkning p.g.a. olika själ :(

 

Och så har vi då dagens nedräkning som också är den sista nedräkningen! Jag låter bilderna tala för sig själv.

Man blir ju inget annat än lycklig!! Hur ofta får man liksom ett rosa brev på posten med glittriga klistermärken på? Nej juste!

 

Nu är det dags att tagga inför morgondagen och som Jossi sagt kommer bestå av resa till Uppsala, och senare på kvällen en liten mysig middag med mormor, morfar, jenny, johan och familjen! Tjocka släkten tar på lördag.

 

Nej nu är det dags att signa ut här ifrån och gå och lägga sig för sista gången som 17 åring höhö!

 

 


Jag fyller ju år imorgon...

Datum: 2010-10-19 || Tid: 21:09:12

Åh åh åh åh åh! Är inte allt bara helt underbart?! Jag är extra kär i brevet och kameran (såklart!). Så underbara så man smälter lite inombords när man tittar på dom! Är det försent att lägga till dessa på min önskelista? hihi
Allting på bilden är från http://www.beccadesign.se/, helt klart värt ett besök! Om inte ett mirakel inträffar och min mamma råkar ha köpt något av halsbanden till imorgon tror jag ta mej tusan att det får bli en liten beställning!

En annan sötsak är denna:

Bild från tagen från hemsidan

Ja vad kan jag säga? Kameror är vackra ting <3 Just denna ring kommer från http://www.juveliasmycken.se/ och kostar endast 49:-, helt klart värt det! Som sagt det lutar åt en beställning!



Kuckelicku

Datum: 2010-10-19 || Tid: 21:03:52



Skolan är i full gång så det är svårt att hinna med bloggen, för min del i alla fall. Mikaela nöter på som fan!
Menmen, antar att det är för att jag aldrig har några roliga bilder att lägga upp men får väl börja ta några i guess, även fast min mobilkamera suger dase och jag har ingen annan. Kanske ska köpa en sån som Malin har? Den är ju skitbra, och den är vattentålig. Malin, var det 4000 den kostade? :)

Menmen, imorgon fyller Mikaela år så jag har slagit in hennes present och djort den sjukt snygg! Hoppas hon blir glad för den, annars ska jag giva henne på moppo! Och imorgon ska vi till Ångströms museum eller vad det hette. Inte så sjukt spännande, låter det som i alla fall, men det kanske är superduper skoj! Men det som suger är att i stället för att sluta typ 13.30 så slutar vi runt 17.00 eftersom vi ska in till Uppsala... Men det blir nog bra, har en så himla skön klass så det kommer rocka fett oavsett vad!


Killing me softly

Datum: 2010-10-18 || Tid: 22:16:27
Skolan tar död på mig lite halft. Imorn är det nån jävla träning i svenskan inför nationella och man ska skriva en essä på lektionstid. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om utan håller mina små tummar om att det dyker upp något under natten eller så. Samtidigt ska kemirapporten vara klar på onsdag och jag har inte ens gjort klart mitt utförande och vet inte vad jag ska skriva i de andra rubrikerna. Jag vet inte när jag ska hinna allting för det vankas dessutom födelsedag på onsdag och kalas på lördag. Går det att pausa livet en stund så man hinner ta sig i kapp?

Nä jag pausar med lite Halv åtta hos mig istället!

Men först vill jag passa på och sända lite pussar och kramar till Linda som fyller år idag! Grattis toker!



Chemistry

Datum: 2010-10-17 || Tid: 18:02:05
Pluggingen är igång för fulla muggar och mitt huvud är överfullt av destillation och farliga kemikalier. Trots att jag planerat att få lite plugg gjort i helgen blev det inte riktigt som planerat då det har vart rätt fullt upp. I fredags var det nämligen 18-års firande av Caroline som gällde vilket var supermysigt. Hon hade ordnat med fin buffé och goda drinkar! Tyvärr fick jag ju inte följa med ut och klubba utan fick snällt ta mig hem till chooan istället. Där spenderade jag resten av fredagen och hela lördagen. Idag har jag sprungit med mina kära projektkamrater och varit nere på KM med gympakidsen!

Magen kurrar som fan för här vankas de taco-söndag!!


Inte tacos men så nära man kan komma!

Nu ska jag fortsätta svamla ihop något i min rapport och sedan tänkte jag gå ner i köket och skapa en magisk guacamole! Känn hur det vattnas i munnen... mmmm


ARGHHHHHH

Datum: 2010-10-13 || Tid: 22:32:43
Nu är min mobil officiellt trasig. Dunk i golvet, skärmen trillar av och Mickis kan inte laga den som hon brukar kunna. Nu är jag riktigt förbannad, arg och ledsen för trots att mobilen är gammal och inte särskilt high-tec så att säga gillar jag den gamla räven och har ingen lust alls att sätta mig in i mobiljungeln för att hitta en bra telefon. VERKLIGEN NOLL LUST! Så om någon vänlig själ där ute har magiska fingrar kan ni gärna komma mecka lite. Det enda problemet är att det inte blir någon bild. Ljudet funkar, ljuset på knapparna funkar men såklart inte bilden på skärmen! Jag blir tokig. Nu måste jag lugna ner mig med lite Bonde söker fru och halv åtta hos mig.

Tack och adjö hoppas ni har en bättre kväll än jag!

Solen lyser himlen är blåå

Datum: 2010-10-13 || Tid: 16:30:32
Nu är det snart dags att cykla ner till gympahallen för att träna barnen i två timmar. Sedan bär det av till brandstation för lite afro och core. Jag känner mig helhurtig! Dock är det svinkallt ute och jag sitter och funderar på när jag ska hinna äta något.. Måste nog slänga i mig nåt nu innan jag sticker så jag inte svälter ihjäl!

Förövrigt tog jag min Poesi-bild idag, inte en särskilt genomtänkt idé men den får duga!


2 år

Datum: 2010-10-13 || Tid: 16:30:26
Idag firar som sagt jag och Johan 2 år och jag kan bara inte fatta att tiden har gått så himla fort! Det känns som det var igår vi träffades. Vi lyxade därför till det lite idag med en god lunch på Valhall. P.g.a. fullspäckatschema och mycket plugg hinner vi dock inte mysa så mycket idag, vi tänkte ta igen det i helgen istället!


Drygt två år sedan. Första gången jag och Johan över huvudtaget pratade med varandra






Vintermys


Kalasfina 2010


Hungry!

Datum: 2010-10-12 || Tid: 22:21:35
Just nu skulle detta inte sitta helt fel! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmh




You can't play on broken strings

Datum: 2010-10-12 || Tid: 20:17:28
Imorgon är det den 13 oktober och jag och Johan firar två år som ett par! Det känns helt galet! Det är även 8 dagar kvar tills jag blir en vuxen människa och måste ta tag i mitt liv och sisådär 63 dagar tills jag åker iväg till solens land, Egypten! Just nu vill jag dock bara krypa ihop till en liten boll i Johans knä och bli klappad över håret. Fysikprovet gick förjävligt igår och jag vill för allt i världen inte göra omprov! Dessutom bombar lärarna oss med skoluppgifter och mitt huvud sprängs. Grey's skulle inte sitta fel nu men texten vill inte synka med avsnittet :( Nu längtar jag till helgen och varmare tider. När träden var såhär vackra :


Bild från i somras

och det fortfarande var ljust på kvällarna...

Ps. Panik på fotouppgiften! Jag har idé-torka..


GRATTIS x2!

Datum: 2010-10-07 || Tid: 22:45:52
Idag är ingen vanlig dag för idag är Jensens födelsedag, faktsitk hennes 19:e för att vara med exakt! Världens bästa tjej har nu blivit stor och jag kan inte fatta att det typ var 15 år sedan vi var såhär coola:


Idag är hon dock fortfarande lika cool och har tagit ett steg högre vad det gäller att göra snygga grimaser. Så här har ni snyggingen idag:



Hon är ganska farlig och vass som en puma! Så se upp grabbar!

Igår var det också en speciell dag för då fyllde en annan favorit år. Inte hur många år som helst och inte vem som helst. Nej det var nämligen min alldeles egna Värnär, Carsan eller Carolie som fyllde hela ARTON barre! Ibland när vi busar kan det sluta såhär:



eller såhär:


Men för det mesta är hon en riktig godbit och något som är säkert är att hon alltid får dig på bra humör!

Så grattis mina underbara och hoppas att allt var fantastiskt på er dag <3


Paket!

Datum: 2010-10-04 || Tid: 21:58:04
Idag är jag en lycklig flicka för både min canvas tavla och mina 100 bilder från Fuji kom idag! Canvasen blev sjuktbra och nu vill jag bara beställa fler! Jag vet dock inte vart jag ska sätta upp den nånstans, egentligen passar den inte riktigt i mitt rum eftersom bakgundsfärgen och min tapet är ungefär samma färg, den smälter liksom in. Men det tål att kluras lite på. När den kommer upp kanske jag slänger in en bild ;) Canvasen är iaf bilden på mig och Johan som finns i headern och som finns här.

Nu blir det till att plugga lite historia och sen kanske kolla på något på TV innan sägen kallar!



Puss och kram

Vart tog sommaren vägen?

Datum: 2010-10-04 || Tid: 19:34:29


Nu är det riktigt höstigt ute! Det är kallt som bara den under hela dagen och det är blåsigt och allmänt uschligt!
Det känns som sommaren nyss var här, och att hösten bara SCHMACK! slog en i nyllet så vart det sånt här väder på 5,4 röda sekunder.

Skumt..

Aja, det som är positivt med hösten är att jag fyller år då, och i år fyller jag 18! Längtar (:





Nu är det klippt!

Datum: 2010-10-02 || Tid: 18:37:06
Lollo går lös med saxen på mitt hår! Känner jag mig trygg? NJA!

Hur ska detta sluta? Kanske såhär:

 


Halv åtta på helgen

Datum: 2010-10-01 || Tid: 18:41:31
Nu har min kära syster hittat på att vi ska ha Halv åtta på helgen i våran lilla stuga. Vilket helt enkelt betyder att vi en i taget ska laga en 3 rättersmiddag till varandra. Ikväll är det premiär och Moa som ska laga mat. Hon är i fullgång nu och har gjort allting helt själv.. även menyn! Hur detta ska sluta återstår att se. Jag var dock nyss nere i köket för jag var så jävla hungrig, då skriker Moa på mig att jag absolut inte får komma in men hon kan fixa nåt till mig och Johan att knapra på. Visst tänker jag. Hon skramlar lite där inne och ut kommer hon med två baguetteskivor med parmaskina och en halv köttbulle på.. intressant kombination! Efter det här kan kvällen sluta hur som helst! Förväntningarna är stora..! Önska oss lycka till.


Bild från i somras.


00.14

Datum: 2010-10-01 || Tid: 00:16:59
Blev klar med redigeringen av alla bilder 23.50. Uppladdningen segade dock och bev inte klar förns 5 min efter att erbjudandet hade gått ut! Men som den detektiv som jag är lyckades jag nosa upp ett likadant erbjudande på annat håll som sträckte sig så långt som till sista oktober. Så nu är bilderna beställda och klara och jag vill bara att de ska dunsa ner i min brevlåda så jag får hålla i dom! Hihi, längtar även efter min första canvastavla som jag beställde för ett tag sedan. Men nu väntar sängen, bästa medicinen är att sova!

Puss och godnatt!

RSS 2.0